Verslag wedstrijd tegen Assim

Gisteren was het dan zover, voor een volle soeverein hal in lommel moest ik kampen tegen Assim onder rings regels, je weet wel met die domme rope escape en standups in het wilde weg.

Na een lange tocht door het publiek beland ik in de ring tegenover mijn tegenstander, de scheids legt nog even de regels uit en dan begon het. Mijn tegenstander was nogal hevig aan het bewegen en gaf na enkele fakes een spinning backfist, plat op mijn oog. Ai, dat begon al niet zo goed, dan maar even shooten en hem neerhalen met een double leg. Zoals gewoonlijk was een guilotine de eerste reactie, maar ik passeerde en begon een klem op zijn linker arm aan te zetten. Ik vergat echter mijn gewicht meer in de richting van zijn bovenlichaam te brengen en mijn tegenstander helemaal geschoren en ingesmeerd met olie draaide dan ook uit de klem. We kwamen terug recht, maar ik had zijn hoofd nog dus sprong ik guard met een guilotine choke. Hij sloeg even naar mijn gezicht. Maar toen kwam de scheids tussen en we moesten terug recht staan. Ik begreep er niets van... achteraf bleek dat de scheids dacht dat hij met zijn vingers naar mijn ogen ging en omdat dit een overtreding is worden we terug recht gezet en krijgt hij een min punt. Mooie escape is dat :) Mijn tegenstander begrijpt dat hij tegen me niet veel kan beginnen op de grond en begint dan ook een salvo van boks en stamp combinaties. Tot mijn verbazing vang ik alles op mijn dekking en geef ik zelf nog een stampje terug. Ik lok hem dan ook mee naar de kant van de ring. Vandaar doe ik opnieuw een takedown zodat ik zeker ben dat we ergens in het midden van de ring eindigen. Deze keer weet hij de shoot beter te verdedigen en ik doe dan ook onmiddelijk een sit-out, hierdoor kom ik op zijn rug terecht en neem back guard met een mate-leao choke. Na zes maal afkloppen van mijn tegenstander vind de scheids het genoeg geweest en ik win overtuigend de partij.

Weg alle stress, grootte beker in mijn handjes en joeipi we komen er weer goed vanaf. Als ik dit zit te typen biepen de sms berichtjes op mijn gsm binnen. Allemaal vrienden die de uitslag willen weten omdat ze het gisteren niet konden maken. Ik typ fier mijn overwinning tekstje : gewonnen met wurging in, maar denk bij mezelf ... wat had ik moeten typen als ik verloren was ...

bedankt voor al jullie support,

Wolverine

 

zondag, december 12, 2004 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Comments are closed on this post.