Ken Van Gilbergen
Hoi,

Dit is mijn persoonlijke publieke sfeer. Je kan hier informatie vinden over vechtsporten, maar tegenwoordig is dit meer mijn uitlaatklep naar de wereld toe.

Als je op zoek bent naar meer informatie over vechtsporten, verwijs ik je graag door naar brazilianblackbelt.com.

Als je op zoek bent naar ICT Consultancy Services kan je best naar ict.ken.be surfen.

Ik begon met vechtsporten in 1991. Eerst was het voornamelijk klassieke jiu-jitsu, maar al vlug kwamen hier Karate, Judo en andere polpulaire stijlen bij. Na enige tijd ging mijn aandacht voornamelijk naar kickboksen en ik verstond dan ook het verschil tussen semi en full contact vechten. Zodoende begon ik een zoektocht in verschillende vechtsystemen en op mijn weg vond ik Guru Dan Inosanto, die deze zoektocht al grotendeels voor me gedaan had. Seminaries, prive lessen en autoritten van de ene naar de andere school werden eerder een regel dan een uitzondering. Op deze weg kwam ik vele interesante mensen tegen waarmee ik vele klappen deelde. Momenteel is mijn vechtsport-gebeuren, een mengeling van Thaiboxing, Worstelen, Stick/Knife fighting, Shooto en een hele hoop braziliaanse jiu-jitsu. 

Buiten vechtsporten houd ik me voornamelijk bezig met security technologieën en de contradicties tussen online marketing en human (non)-privacy. 

Have fun,
Ken Van Gilbergen aka Wolverine