Mega Training op 10 aug 2007 

Onze Houdini vertrekt weer bijna naar Chicago, dus hoog tijd om nog eens een Mega Training te houden. We hebben gekozen voor vrijdag 10 augustus en dit te Leuven om 20h. En zoals gewoonlijk, als je nadien nog zin hebt om in Leuven op stap te gaan... happy to join...

Exit-BJJ Mega Training

woensdag, augustus 1, 2007 Categories: About Us Lessen
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Exit-BJJ Mega BBQ 

dinsdag, juli 17, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

BBQ hier, BBQ daar 

Na over te schakelen op een viervijfde week, hoop je meer vrije tijd te hebben. Maar de realiteit is anders, je begint gewoon nog meer activiteiten te doen en je leven word nog een beetje drukker. Zo hadden we vorig weekend de exit-bjj barbecue. Allemaal reuze gezellig, het begint reeds weken vooraf. Een locatie zoeken want zo een hoop vechters zet je liever niet in je achtertuin. Gelukkig zijn er scoutslocaties, die er zich ideaal voor lenen. Je checklist word langer en langer en tot enkele dagen voor het feest, weet je nog niet waar je een grootte bbq gaat vinden. Enkele kaartjes drukken was een kleinigheid, maar dan een brouwer en dergelijke vinden, vraagt net iets meer tijd.

De dag zelf heb je stress en er moet nog vanalles gebeuren. Je begint dingen van je lijstje te schrappen omdat je toch weet dat je daar nooit mee klaar gaat raken. De zon schijnt en dit na weken van regen. Je weet dat de weergoden in je geloven en werkt dan ook extra hard verder. Tegen de late middag beginnen de telefoontjes binnen te stromen en besef je dat de wegwijzers niet echt duidelijk zijn. En weet je dat er ook mensen zijn die met een gps verloren lopen. De auto in en nog enkele spulletjes gaan oppikken. Onderweg kom je al een hele autostoet met feestgangers tegen. Ze zijn op weg naar het nog onvolledige barbecue veld.

Even langs oma en opa om enkele vuilzakken van Wilsele te halen en dan terug naar het feest. Veel volk is al aanwezig en je begint wat te praten. Je broer Tim ontfermd zich met Jochen over de bbq. Een uur nadat iedereen gedaan heeft met eten besef je dat je buikje hongerig is omdat het sinds 9u in de morgen geen voedsel meer gekregen heeft. Je krijgt enkele leftovers (meestal vegetarisch) en eet ze met veel plezier op.

Eindelijk kan je even chillen en wat lollen en grollen. Er word een beetje gespeeld, de muziek word elke tien minuten van genre gewijzigd, enkele mensen vallen in de zwembadjes, Eva zingt ons een liedje en sommigen dansen zelfs. Er word nog lang nagepraat en Hulk besluit om in de wagen te gaan slapen. Ik verkies toch liever om enkele uurtjes mijn echte bedje op te zoeken. Terug naar het slagveld om alles netjes te maken. Enkele koffiekoeken met chocomelk. Nog een uurtje of vier opruimen, een bezoekje aan de oude markt en na een vlug douchke kan je dan eindelijk je bedje inkruipen om jezelf in slaap te wiegen...

dinsdag, juli 17, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

14 Juli - BBQ and Party 

Alvast om je te vertellen dat we op 14 juli 2007 vanaf 17u een reuze bbq met animatie gaan organizeren ter ere van team Exit-BJJ.

De locatie : Scoutszolder - A. Woutersstraat 28 - 3012 Wilsele/Leuven

Om de organisatie te vereenvoudigen, gaan we alles zelf voorzien zoals... eten... vegetarisch eten... drank... topless bediening... muziek... rand animatie... signeer-sessies met bekende vlamingen... en dit voor een bijdrage van 20 euro.

En ja, er zullen ook tenten zijn... moest ons belgische weertje het laten afweten...

Omwille van brandveiligheid moeten we de inschrijvingen beperken, stuur alvast door met hoeveel personen je wenst te komen !

woensdag, juli 11, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

The fixkes - 'k vraag het aan 

Ben misschien wel wat laat... maar dit liedje is voor mezelf pure nostalgie... heb de momenten die ik me het meeste herinner schuin gezet... ale behalve dan voor de 'k vraag het aan :)

The Fixkes - 'k vraag het aan

Makkik binnen makkik binnen om een lieke te beginnen
over de dinges die kik mij ammaal herinner
uit de goeien ouwen tijd
van rekenen en vlijt
een leven zonder zorgen ambitie of spijt
heelder dagen gaan sjotten
voor den donkere thuis
alleen maar wa ravotten
en t school daar kwam niks van in huis
drei keer durven was doen
maskes plagen liefde vragen
en al wa ge zegt da waarde zelf
me uw broek in den helft
het was zo simpel ammaal
zo simpel ammaal
zo simpel as ik vraag het aan

kvraagetaan

er was nog gene gsm gene vtm
en niemand die hannibal of murdock wilde zen
rons honeymoon carolientje merlina met de parafix
en voerdes was er niks
we mochten niks mor dejen alles
urbanus was nen held
ons pa diejen oj nog haar en we telden al ons geld veur de kermis
showen in de boksauto’s
outrun in plaats van onze commodore
er waren geen cd’s geen mp3’s
alleen mor wa cassetjes
en buurman wa doet u nu
veur ons allereerste tetjes
het was zo simpel ammaal
zo simpel ammaal
zo simpel as ik vraag het aan

kvraagetaan

derde couplet potteke potteke potteke vet
de g’ed al honderd was men eerste brevet
’t songfestival jeuj later naar bed
the reflex fl-fl-fl-flex op ons tennisracket
ja jonges we zagen het groot
we wieren ammel profvoetballer of piloot
en haten was nog geen nationale sport
alleen misschient die koteletten op ons bord
bivakpotsen sponsen broekskes karbonaaien
die knielappen die z’ aan ons broekskes wilden naaien
betsaksaai bettemakemaai
ik stop ermee wa is men schaai
het was zo simpel ammaal
zo simpel ammaal
zo simpel as ik vraag het aan

kvraagetaan

vrijdag, juni 15, 2007 Categories: Leuk Songteksten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Wedstrijd, fuiven en federale training. 

Leuk weekendje achter de rug. Vrijdag vroeg naar huis van het werk en dan op de oude markt een terrasje gedaan... veel fun gehad met politici... die hun laatste stemmen nog even kwamen ronselen.

Zaterdag was er wedstrijd in Amsterdam en Wim wist de prijs voor meest technische vechter in de wacht te slepen. Yiehaa, eindelijk eens een goeie beslissing. Dik verdiend Moreno. Hier meer over de resultaten van deze gi-challenge...

Zondag was er de federale training mixfight en om politieke redenen (neen... niet omwille van de verkiezingen) moest ik deelnemen. Ik zag er tegen op, voornamelijk omdat het zaterdagnacht een uur of 4 was geworden en ik zo iets had van... ze gaan daar op de training allemaal hun eigen willen bewijzen en vreselijk hard vechten. Anyway... bleek achteraf een heel toffe training te zijn... weliswaar was het fysiek zwaar... maar de deelnemers waren allemaal cool... geen ego trippers en ook de damens waren stevig mee aan het vechten...

Nadien nog even chinees gaan eten...hoewel achteraf gezien paella ook wel lekker zou geweest zijn... Tot straks...

maandag, juni 11, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Resultaten Shihaishinkai Grappling 

Dit was ze dan, de eerste wedstrijd waar exiters zijn gaan vechten en ikzelf niet mee ben gegaan. Hier de resultaten en nog een dikke proficiat voor Vakhid en Mohamed, die zonder ons toch nog een derde plaats wisten te behalen.

Pour les Hommes :
- 70Kg :
#1- VanBaardewijk Remco - Agua Team
#2- El Allali Amin - Toughring Fighting team
#3- Vakhid Alabaen - Exit-BJJ

-80Kg :
#1- Saffiedine Tarec - Toughring Fighting team
#2- Boulvin Ludo - Vitor Shaolin Team
#3- Chauvaux Christian - Shihaishinkai Wavre

-90Kg :
#1- Fernandez Verin - Toughring Fighting team
#2- Chaabi Said - Brazilian Jiu Jitsu
#3- Akao Denis - Shihaishinkai "The Way Tobe"

+90Kg :
#1- Wafflard Jean Pierre - Vitor Shaolin Team
#2- Hermann Claude - Toughring Fighting team
#3- Daanoun Mohamed - Exit-BJJ

Pour les Dames :
#1- Sewgobind Yasmin - Agua Team
#2- Ekin Kesra - Shihaishinkai Bruxelles

woensdag, juni 6, 2007 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Weekendje rusten ? 

Poehie... juist leuk weekendje achter de rug. Na vrijdag in de Rodins te Leuven gefeest te hebben, kwam zaterdag morgen sneller dan verwacht. We hebben dan ook extra hard getraind om de vermoeidheid tegen te gaan :) Na een broodje in de Panevita zijn we op zoek gegaan naar nieuwe kleren. Philip gaf ons na enkele winkels al een shop-janet bijnaam en vroeg zich af of we dit wekelijks doen. Neen, meestal gaan we gewoon nog een koffietje in de Cafe Punto drinken, maar hadden we dit nu gedaan dan waren we gewoon in slaap gevallen. Het was blijkbaar ook niet eenvoudig om in Leuven Heelys te vinden, vooral niet in mijn maat. Misschien woensdag nog eens gaan zoeken.

Aan het strand van Knokke

Zo op een zaterdag middag kom je veel vrienden tegen en de tijd vliegt verschrikkelijk snel. Rond een uur of zeven komen we Leen tegen en gaan we met zijn allen iets eten in de Ribs. Echt een aanrader als je eens iets anders dan spaghetti wil eten. Nog een lekkere chocolade mousse en dan naar het terras van de Alegria. Beetje bijpraten en dan maar terug feesten, maar er is bitter weinig volk in Leuven. Iedereen aan het blokken zeker ? Anyway, dan nog maar enkele terrasjes gedaan en naar huis.

Zondag tegen een uur of drie naar Knokke gereden en een beetje de zeelucht gaan opsnuiven. Echt zalig. Als gekken tekeer gegaan op de terugweg in de file. Gewoon geweldig hoe sommige mensen reageren als je onnozel naar ze doet tijdens het wachten in de auto. 's Avonds laat nog een filmke gezien, op aanraden van Wim werd het 'What the bleep do we know'. Zeker aan te raden als je voor een mengeling van mystiek en wetenschap bent te vinden.

Op maandag was het een voortzetting van de oorlog tussen mij en de virtuele machine. Het gevecht duurde uren, maar uiteindelijk was Wolverine de winnaar. Hoewel op de braziliaanse jiu-jitsu training begonnen de beentjes vreselijk zwaar te worden en ging alles over op autopiloot...

dinsdag, juni 5, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Felipe Costa Braziliaans Jiu-Jitsu Kampioen 2007 

En Felipe heeft het weer gedaan... vorig weekend werd hij winnaar van de nationale braziliaanse jiu-jitsu kampioenschappen te Rio de Janeiro. Met het wereldkampioenschap dat dit jaar doorgaat in de usa, werd dit tornooi als een van de moeilijkste aanzien. Hip hip hoi voor onze Felipe...

Felipe Costa Brazilian National BJJ Champion 2007

woensdag, mei 30, 2007 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Bowling te Leuven 

maandag, mei 28, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 15 of 62 << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 30 60 > >>