Weekendje rusten ?

Poehie... juist leuk weekendje achter de rug. Na vrijdag in de Rodins te Leuven gefeest te hebben, kwam zaterdag morgen sneller dan verwacht. We hebben dan ook extra hard getraind om de vermoeidheid tegen te gaan :) Na een broodje in de Panevita zijn we op zoek gegaan naar nieuwe kleren. Philip gaf ons na enkele winkels al een shop-janet bijnaam en vroeg zich af of we dit wekelijks doen. Neen, meestal gaan we gewoon nog een koffietje in de Cafe Punto drinken, maar hadden we dit nu gedaan dan waren we gewoon in slaap gevallen. Het was blijkbaar ook niet eenvoudig om in Leuven Heelys te vinden, vooral niet in mijn maat. Misschien woensdag nog eens gaan zoeken.

Aan het strand van Knokke

Zo op een zaterdag middag kom je veel vrienden tegen en de tijd vliegt verschrikkelijk snel. Rond een uur of zeven komen we Leen tegen en gaan we met zijn allen iets eten in de Ribs. Echt een aanrader als je eens iets anders dan spaghetti wil eten. Nog een lekkere chocolade mousse en dan naar het terras van de Alegria. Beetje bijpraten en dan maar terug feesten, maar er is bitter weinig volk in Leuven. Iedereen aan het blokken zeker ? Anyway, dan nog maar enkele terrasjes gedaan en naar huis.

Zondag tegen een uur of drie naar Knokke gereden en een beetje de zeelucht gaan opsnuiven. Echt zalig. Als gekken tekeer gegaan op de terugweg in de file. Gewoon geweldig hoe sommige mensen reageren als je onnozel naar ze doet tijdens het wachten in de auto. 's Avonds laat nog een filmke gezien, op aanraden van Wim werd het 'What the bleep do we know'. Zeker aan te raden als je voor een mengeling van mystiek en wetenschap bent te vinden.

Op maandag was het een voortzetting van de oorlog tussen mij en de virtuele machine. Het gevecht duurde uren, maar uiteindelijk was Wolverine de winnaar. Hoewel op de braziliaanse jiu-jitsu training begonnen de beentjes vreselijk zwaar te worden en ging alles over op autopiloot...

dinsdag, juni 5, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Weekendje rusten ?

donderdag, juni 7, 2007 Wolverine
Denk dat dit later op de middag met je andere vriendjes was... niet ?

Weekendje rusten ?

donderdag, juni 7, 2007 PhilipZ
Ja ik moest mij wat aanpassen aan het gezelschap natuurlijk. Ik kruip tenminste niet met twee venten in hetzelfde paskot! ;-) Daarbij, wit-roze rashguards zijn echt helemaal in hoor.

Weekendje rusten ?

dinsdag, juni 5, 2007 Ken
Inderdaad, helemaal vergeten... onze philip !

Weekendje rusten ?

dinsdag, juni 5, 2007 hulk
Ja Ja cop-janetten , maar wie stond er daar in de Go-sport roose en geele bodyguard te passen ???
Comments are closed on this post.