Berichten in categorie: Competitie

Hulk vs Mr.Dynamite onbeslist 

Mixfight, de nieuwe strenge gereglementeerde versie van freefight, krijgt steeds meer opkomst in Belgie. Gisteren werden er weer twee pracht partijen gevochten op het fight night 2 evenement te Turnhout. Eentje daarvan was onze Hulk, die het opnam tegen Akin Duran. Beide vechters tot op heden onverslagen. De partij begon nogal rustig en na even aftasten, werd het duidelijk dat Akin een anti grondgevecht techniek in de ring worp. Hij cirkelde steeds weg buiten een goeie takedown afstand en bij iedere afstand overbrugging van Dimitri kwam er een van zijn harde rechter lowkicks naar binnen. Enkele malen werd er geclinched maar wist Akin los te breken en terug enkele rake klappen te plaatsen. Tegen het einde van de eerste ronde had onze Hulk zijn ritme gevonden en wist dan ook eindelijk een takedown te scoren, maar slechts enkele seconden voor het einde van de eerste ronde. De tweede ronde van 3 minuten begon hevig en Hulk nam Akin mee naar de grond tot buiten de ring bijna tot op de scheidsrechter tafel. Heel grappig om al die juryleden van hun stoel achteruit te zien springen. De kampers moeten terug rechtstaand beginnen en het spelletje gaat verder. Hulk nam enkele malen het been uit de lucht tijdens het trappen van Akin, maar deze wist zich steeds tegen de ringtouwen vast te ankeren voordat Dimitri een worp wist in te zetten. Bij een van deze pogingen springt Hulk guard, maar ze blijven in de touwen hangen. Eindelijk gaat het gevecht naar de grond. Waarna Hulk weldra in mount bovenop zit, spijtig genoeg weer dicht bij de touwen en Akin omstrengeld zijn been rond de onderste touwen. Dit word door de scheidsrechter als een rope escape gezien en de partij word rechtstaand opnieuw begonnen. Even later het einde van de partij en onbeslist als resultaat. Mooie wedstrijd en eerste draw voor beide kampers.

zondag, februari 5, 2006 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Turnhout Fight Night 2 

Zaterdag gaat onze Hulk het opnemen tegen Akin Duran op het Fight Night gala te turnhout. We vertrekken hier op de stade parking rond 17u. De deuren gaan ginder open om 19u. Sporthal St Victor kasteeldreef, 2300 Turnhout op zo een 500m van de grote markt. Achter het gerechtsgebouw "kasteel van turnhout" en achter het cultureel centrum de warande. Nadien kan je met je toegangsbewijs van het gala in de discotheek - The Return Vosselaar - gratis binnen, het is maar als Loco en Turtle het niet moesten weten...

donderdag, februari 2, 2006 Categories: About Us Activiteiten Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Sterke jongen 

Wim Deputter en Hans Stringer winnen op Shooto gala in Manage, Belgie : 

Gelukkig had ik zelf de weging van beide kampers goed opgevolg want desondanks dat Rudy een kilo of 4 zwaarder dan Wim was, leek het alsof het er 10 waren. Rudy had een enorme torso, achteraf toen ik de tape bekeek bleek dat zijn benen veel lichter waren. Mischien was beenklemmen een betere strategie geweest ?

Eerste ronde. Na een jab van Wim komt een lowkick terug waarop Moreno een double leg shoot en onmiddelijk in sidecontrol komt. Rudy Demoulin probeert om terug naar guard te komen terwijl hij tevens voor een guilotine aan het proberen is. Het duurt even voordat Wim zijn hoofd vrij krijgt en vanuit north en south enkele rake klappen op Rudy zijn romp weet te geven. Rudy weet naar Wim toe te draaien en zo komt onze bankvijs in back guard terecht. Er volgt een back mount en even lijkt de partij er op te zitten met een naakte wurging, maar Rudy komt terug in Wim zijn guard. Een armbar van de guard volgt maar met een slam komt de klem terug los. Triangle poging, weer een slam poging, Wim lost de wurging en Rudy weet in mount te glippen. Wim gebruikt de achterdeur ontsnapping en haalt Rudy terug neer met een variatie van ko-soto gari. Rudy neemt opnieuw rond de nek waarop Wim knieen naar het lichaam geeft. Einde ronde.

Tweede ronde. Wim vliegt erin met een jab en cross, die er beide vol opzitten. Vervolgens een duckunder en body throw naar backguard. Er volgen hielkicks naar de bovenbenen van Demoulin en pogingen om de mate leao in te brengen. Gesnurk, maar nog steeds beweging. Stoten. Mount. Cut boven het hoofd van Rudy. Umpa. Reverse Armbar van Moreneo. Slampoging. Quarter position en opnieuw outside hook sweep voor Wim. Mount. Z-Mount. Arm Bar. Turnover. De arm is volledig overstrekt. Geen tap-out maar wel nog een slam. De partij word terug recht gezet. Wim komt in met een bokscombinatie en vervolgens een rechter knie. Rudy geeft een rechter hook en Wim shoot voor de double leg. Nog een armbar en een triangle poging en de partij de bel gaat af. Overhand volledig voor Wim.

De andere resultaten :
Hans Stringer wint met armbar van de guard tegen Jordi Vinyals
Samir Jilmanoux wint van Assan Njie op beslissing
Jean Francois Lenogue wint van Igor op beslissing
Ouballouk Hicham wint -60kg amateur shooto
Gerghi Nicolas wint -65kg amateur shooto
Georgery Frederic wint -70kg amateur shooto (een vechter die volgens mij gerust in de b-klasse goed kan gaan meedraaien)
Janvier Fernandez wint -76kg amateur shooto
Anguerra Juan wint de -83kg
Closset Frederic wint de -91kg
Bertholami Francois wint de +100kg

Al bij al mooie partijen en een tof gala, hier en daar nog wat organisatorische haperingen, maar dat zal er wel uitraken...

maandag, december 19, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Shooto Belgium Genesis 

Wat is het toch leuk, je vechters trainen voor een bepaalde tegenstander en dan hoor je enkele dagen voor de wedstrijd dat er een totale andere vechter in de andere hoek zal staan. Gisteren liet de organisator ons weten dat Duncan afbelde voor de partij tegen Wim, omwille van het feit dat Wim niet -70 wil vechten. Heel raar vermits de gewichtsklasse van 70 tot 76 opgeschreven was. Ik had het moeten weten want Marc is eerder mijn gewicht. (stom dat mijn enkel juist stuk is anders had ik de partij kunnen overnemen) Maar ik het er gewoon niet bij stil gestaan vermits het in nederland blijkbaar trendy is om gewicht bij te komen en hoger te gaan vechten (ik denk dan aan Pislik die er volgens mij veel zwaarder uit ziet dan een half jaar terug, wanneer komt deze rematch eigenlijk ?) Waarschijnlijk maakte de organisator een fout bij de matchmaking. Zeer spijtig vermits Wim momenteel rond de 72kg weegt, maar dat kan Duncan niet weten natuurlijk. Eender hoe, nu zal Moreno tegen Rudy Demoulin moeten uitkomen, die een totaal andere stijl heeft en een goeie 6kg zwaarder dan Wim is. Wie zin heeft om mee naar het gala te rijden, geef een seintje...

Ken

woensdag, december 14, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Fights at the border 4 

Op het laatste nippertje toch nog besloten om naar fights at the border in Lommel te gaan kijken. Voor diegene die nog niet van fatb zouden gehoord hebben... wel het is het grootste thaiboxing en freefight (euh, ik bedoel mixfight) gala van Belgie. Het was dit jaar de vierde editie en het zag er weer spectaculair uit. De soeverein (van het Latijnse superanus of suprema potestas) was als arena ingekleed met spotlights, mega beeldschermen boven de ring en mooie danseressen langs de zijlijnen.
De eerste partijen heb ik gemist omdat ik zoals gewoonlijk op braziliaanse tijd liep. Maar toen was het aan Perfect vs Uygun, de partij begon heftig en na enkele scrambles en takedown attempts kreeg Ben een cut boven de linker oogkas. De dokter besliste om de partij stop te zetten. Zeer spijtig en een rematch mag zeker niet uitgesteld worden.
Toen begon het 8 man tornooi voor 25000 eurokes. Naar het schijnt zouden ze dit volgend jaar ook doen, maar dan voor -70kg en mixfight. Zo van die lichte vechters en minder regels blijkt meer aan te spreken bij het publiek. Ik heb me alvast ingeschreven :)
Nu waren het echter zwaargewichten... en nog zwaarder gewichten... De tweede partij zag ik de rus Alexander Ustinov op het podium verschijnen en de finale was al uitgemaakt voor mezelf. Bjorn Bregy zou de enige andere zijn van deze reuze gestalte. Maar tot menig verbazing won de veel lichtere Tony Gregory in de eerste partij van Bregy. Ai, dat veranderde de pronostiek. Ustinov liet er in de tweede partij geen gras over groeien. Recht vooruit, mep mep mep en tko voor de tegenstander. Tony nam opnieuw een mooie tweede parij in de winst door technisch te werken. En dan de finale Gregory tegen Alexander, zo een goeie 40kg verschil tussen beide vechters. Tja en dan wint zoals gewoonlijk brutte kracht het van uitgeputte techniek. Het zelfs de indruk dat Alexander uit respect nog niet echt door ging. Spijtig voor Tony want ik had hem graag het geld zien winnen. Gewoon omwille van zijn moed om te willen vechten.
De tweede freefight partij kwam Hakim Goram op de ring afgestreven. Voor gym alkmaar... snapte er niets van... Hakim heeft toch altijd hier in Belgie met Firegym samengewerkt ? Zijn tegenstander, Dennis Scholte, was van Bodycount Schreiber. De partij begon rustig, maar tot mijn verbazing werd er veel rechtstaand gevochten. Eenmaal op de grond was het Hakim die de overhand had met al zijn braziliaans jiu-jitsu ervaring. Hij won de partij, na meermaals uit mount te zijn rechtgezet ??? met een enkelklem. Prachtig.
Verder keek ik ook vol spanning naar de parij van Eva tegen Rosalien en vroeg me af hoe Majanka het tegen deze jonge thaibokserkes zou doen. Ik dacht zelfs dat ze al eens tegen een van beide gewonnen had.
En toen was het tijd voor de Jan vs Drago partij waar iedereen had zitten op wachten. De Keyzer begon de parij hevig en Drago wachte zoals gewoonlijk af. (Met uitzondering van zijn harde rechtse lowkicks) Jan scoorde bijna met een knie naar het hoofd, maar net niet hard genoeg. De tweede ronde ging het er heviger aan toe en was het Jan die de touwen in handen had. Spijtig genoeg kwam Drago onverwacht met een linker highkick (tijdens het achteruit in dekking gaan) en werd het een tko tegen het eind van de ronde. Zeer mooie partij.  
Het was al een uur of 3 tegen dat we Lommel goede nacht wenste en we via de binnenbaantjes onze leuvense bedjes opzochten.

zondag, december 11, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Grappling Competitie Ede 

Vandaag hebben we als team de laatste grappling competitie van het jaar gemist. Niet omdat we geen zin hadden, maar wel omdat we zo braziliaans (lui en alles op zijne tijd) zijn ingesteld.
Ik zit momenteel met een enkelblessure en Bruno heeft zich ook nog weten pijn te doen de afgelopen week. Dus vechten zat er voor ons al niet in. Heb al schrik voor de feestdagen, al dat eten en ik kan niet gaan trainen. Misschien vecht ik volgend jaar +95kg... Alister je bent gewaarschuwd. Torah was net op een weekendje weg met de vriendin en dan komt het de andere vechters van Antwerpen hadden geen vervoer omdat de 2 bestuurders niet uit hun bed konden. Tja, wie blijft er nu niet liever liggen zo op een zaterdag om 7u in de morgen.
Maar toch moeten we onze Loco feliciteren om tot in Ede te raken, desondanks de opgezwollen knie van den turtle, die ook thuis is gebleven. Loco vocht geweldig en moest juist de derde plaats afgeven voor enkele puntjes tegen Bram Van Koppen.

zaterdag, december 10, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Dutch Open Results 

WHITE
+65 Kg V
1 Carola Blijendaal Cadu Netherlands
2 Cecilia Tennentjie Cadu Netherlands

-61 Kg M
1 Tim Bachot Exit BJJ Belgium
2 Chentouf Ibrahim BBJJA Belgium
3 Mohamed . BBJJA Belgium

-65 Kg V
1 Yasmin Sewgobind Cadu Netherlands
2 Sandra Nilsson Hilti BJJ academy Sweden

-67 Kg M
1 Abdel Benbrihim Behring Germany
2 Keng Lim Cadu Netherlands
3 Nicolai Dimitri Rickson Gracie Netherlands

-73 Kg M
1 Lee Lei Woo Cadu Netherlands
2 Niels Tuhumury Rickson Gracie Netherlands
3 Raf Lemmens Cadu Belgium

-79 Kg M
1 Stefano Meneghel Fabricio Nascimento Team Italy
2 Micheal Stauder Cadu Netherlands
3 Alex Cerin MMA Team Cologne France

-85 Kg M
1 Remco Van der Brink Budo academy Physical Netherlands
2 Stefano Meneguzzo Fabricio Nascimento Team Italy
3 Frederique Spets Cadu Belgium

-91 Kg M
1 Harold van Berkel Cadu Netherlands
2 Sandro Faricelli Cadu Belgium
3 Peter Cox Cadu Netherlands

-97 Kg M
1 Andrea Scortegagna Fabricio Nascimento Team Italy
2 Charat Frank Behring Belgium
3 Peter Tuinfort Cadu Netherlands

97+ Kg M
1 Fred Dahlman BBJJA Belgium
2 Elach-Hab Rachid Behring Belgium
3 Ruud Hens Cadu Netherlands

BLUE
-61 Kg
M
1 Aram Scholten Cadu Netherlands
2 Kevin Kwee Cadu Netherlands

-65 Kg V
1 Marjolijn Leenknecht Exit BJJ Belgium
2 Suzanne Joossens Exit BJJ Belgium

3 Jennifer Guoila Cadu Netherlands

-67 Kg M
1 Remco van Baardewijk Cadu Netherlands
2 Strykowski Cedric Ze Marcello Belgium
3 Nourdine Agalban BBJJA Belgium

-73 Kg M
1 Michel Verhoeven Rickson Gracie Netherlands
2 Danny Kruithof Rickson Gracie Netherlands
3 Greg Lacey Rickson Gracie Netherlands

-79 Kg M
1 Jasper van der Gaag Cadu Netherlands
2 Bart Cremers Cadu Netherlands
3 Maarten de Boer MDB Sports Netherlands

-85 Kg M
1 Christophe Deferme Exit BJJ Belgium
2 Sander Pols Rickson Gracie Netherlands
3 Olliver Hissnauer Zanshin Dojo Germany

-91 Kg M
1 Michael Bobrowski Poland Poland
2 Fabord Fadami Gracie Pitbull
Germany Germany
3 Florian Muller Alliance Germany

97+ Kg M
1 Jessie Gibs Cadu Netherlands
2 Hans Stringer Cadu Netherlands
3 Gunnar Johansson Hilti BJJ academy Sweden

ELITE
-67 Kg
M
1 Remco van Baardewijk Cadu Netherlands
2 David Lejenas Hilti BJJ academy Sweden
3 Maurice Goffart Exit BJJ Belgium

-73 Kg M
1 Ken van Gilbergen Exit BJJ Belgium
2 Michel Goffart Exit BJJ Belgium

3 Andrada Junior Brasil Brasil

-79 Kg M
1 Fabricio Nascimento De Moraes Fabricio Nascimento Team Italy
2 Remco Rettob Cadu Netherlands
3 Willem Peters Cadu Netherlands

-85 Kg M
1 Chaabi Said Behring Belgium
2 Chanteux Pascal Behring Belgium

-91 Kg M
1 Igor Arrauio Gracie Barra Brasil Brasil
2 Fabien Dardenne Behring Belgium
3 Petsetas Saki Ze Marcello Belgium

OPEN CLASS
White Belts

1 Andrea Scortegagna Fabricio Nascimento Team
2 Henk Heneweer Cadu
3 Oskar Johansson Hilti BJJ academy

Blue Belts
1 Hans Stringer Cadu
2 Florian Muller Alliance
3 Gunnar Johansson Hilti BJJ academy

Elite
1 Saulo Ribeiro Gracie Humaita
2 Fabiano Pegaleve BTT Brasil
3 Fabricio Nascimento Brasil

Women White and Blue
1 Suzanne Joossens Exit BJJ
2 Marjolijn Leenknecht Exit BJJ
3 Carola Blijendaal Cadu

dinsdag, november 22, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Dutch Open 2005 

Heb spijtig genoeg niet echt veel fotokes vermits mijn vaste fotograaf thuis ziek in zijn bedje stak. Er moeten wel meerdere fotos beschikbaar zijn want er waren tal van fotografen.

Na een zwakkere start waarin zowel Martijn, Patrick als Tom al uit de running waren na hun eerste wedstijden kwam ons team op dreef met Turtle Steven en Oliver die eindelijk eens wat meer van hun kunnen op wedstrijd lieten zien. Nog even doorbijten mannen. Vermits er ook een -61kg klasse was kon Tim zich plaatsen voor de finales en nam nadien ook een prachtige overwinning mee naar huis. Suzan en Marjolein maakte weer de vrouwenpools onveilig en namen dan ook de eerste plaatsen van zowel open als hun gewicht mee naar huis. Loco Christophe, die net zijn gewichtklasse niet haalde deed het uitstekend in de -85kg en mocht weer eens op de nummer 1 plaats gaan staan. Houdini moest uitkomen tegen een zweed en verloor nipt op punten. Nadien waren zowel Houdini als de zweed nogal moe om het tegen Remco de tornado op te nemen, die dan ook de gewichtklasse mooi won. Ikzelf en Michel mochten elk een partijtje winnen om zo onze gewichtsklasse te winnen.

Dan het open gewicht. Vermits Tom en Martijn nog niet veel gevochten hadden mochten zij het open gewicht vechten. Tom zette een enorm knap gevecht neer tegen een beer waarin hijzelf wel drie maal kon. Martijn won enkele partijen en liep dan tijdens het aanzetten van een armbar in een wurging. Heel raar, maar scheids Rettob had het gelukkig gezien. Thanks. Martijn greep zo juist naast de podium plaats. Toen was het tijd voor het open gewicht elite. (liefste Loco Patrick ik weet niet of je het open gewicht blauw hebt meegevochten dus als ik hier iets verkeerd of vergeet neer te zetten, meld het me dan even voordat je op de mixfight community gaat replyen dat ik het belangrijkste vergeten ben. Je bent een geweldige vechter en ik hoop je vlug eens tegen Jochem te zien vechten. Als je over deze noot ook commentaar hebt vechten we het morgen wel uit, amigo :-) )

Ach ja, waar was ik weer, het open gewicht elite. Was dit echt belachelijk. We gaan speciaal nog aan Cadu vragen of hij ons elk tegen een van de heavy weight zware banders wil zetten, zodat deze nadien elk kunnen stijden voor hun 1000 eurokes. Maar wat doen die +90kg brazilianen... Ze loten elk van hun de eerste ronde vrij en wij misserige europeanen mogen eerst tegen elkaar vechten. Zodat we zeker moe genoeg zijn vooraleer tegen een van de 20kg zwaarder en zwarte band brazilianen te vechten. Schrikschijters. Eender hoe, Michel moest het tegen Dardenne opnemen in een spectaculaire rol onderdoor match die de bruine bander won. Ken mocht het opnemen tegen Jasper, best leuk want we hadden nog nooit de kans gehad om eens tegen elkaar uit te komen. Erg leuke match met veel supporters Belgie vs Nederland, die Ken won op punten om vervolgens te verliezen van Fabricio Nacimento. Die de match tegen wolverine blijkbaar appricieerde. Fabricio verloor vervolgens van Saulo, die in de finale won van diene reus dat de big won. Pe de chumbo had verloren van de reus in de halve finale. Ale de podiumplaatsen waren gezet, enkel brazilianen en Saulo 1000 euro rijker. Blijkbaar is die meervoudig wereld kampioen geweest en ik moet zeggen het was er aan te zien. Mooie organisatie van de wedstrijd trouwens, do zo voort Mathieu. Leuke lange vermoeide dag en hopelijk kunnen we nu ons strijdbijl even begraven om rustig de eindejaarsfeesten te beginnen. Doei... 

maandag, november 21, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

AMAC Budo Odyssey 

Zal hier morgen een beetje meer schrijven en fotokes plaatsen, maar nu ga ik film kijken... We hebben gewonnen in de dames divisie, -65kg, -75kg, -85kg, het open gewicht en er waren niet veel andere divisies :)

Ai, ai, ai te veel oreos gegeten gisteren voor de film en den Hulk is vandaag (maandag) jarig en heeft daardoor waarschijnlijk de fotokes vergeten te posten. Efkes geduld hey...

Alle hier alles in het kort. Het was een gezellige wedstrijd, de organisatie AMAC nam voor de eerste maal het initiatief om ook een grappling tornooi met kimono aan hun Budo Odyssey toe te voegen. Er waren enkele BJJ teams aanwezig, maar de meerderheid van de vechters was afkomstig uit freefight, judo en klassieke jiu-jitsu clubs. De braziliaanse jiu-jitsu deed het dan ook goed en in het open gewicht waren het bijna enkel bjjers die de strijd aangingen. Omwille van het feit dat we met nogal veel vechters waren in de -75kg heb ik me uitgeschreven en ook enkele van onze vechters in een zwaarder gewicht gestoken. Mark die lang moest wachten voor ie aan de beurt was, heeft zondag zijn eerste choke out op z'n naam geschreven. Weer een leuke wedstrijd en ideaal voor diegenen die even warm wilde lopen voor de dutch open.

De resultaten :

-65kg
1st plaats Maurice (onze enige -65kg vechter die mee was)
2 en 3 ben ik de namen vergeten. Sorry.

-75kg
Exit podium met Mark, Patrick en Palma

-85kg
Exit podium met Dimitri, Christophe, Michel en Wim

Open
1st plaats Ken (Exit-BJJ)
2de plaats Jochem Branderhorst (GB/Pardoel)
3de plaats Christophe (Exit-BJJ)

Maar dit kan je ook op de fotokes zien...

zondag, november 13, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

BIG 2005 

Het was weer bere vroeg voor een zondag morgen. 7u45 om juister te zijn. De weegschaal in mijn badkamer sloeg nog steeds rond de 72kg uit (alle in digitale cijferkes dan toch) Dat werd uitzweten om op gewicht te raken. Had ik nu maar een beetje beter het regime gevolgd. Eender hoe, in de auto met de verwarming op 30 graden en tegen dat Koen me moest inwegen stond mijn gewicht op 69kg. Loco, die mooi onder de 80kg zat en Garcia waren ook juist aangekomen. Rustig ontbijt genomen en dan wachten tot de kliek van antwerpen ook het brusselse grappling theater binnenkwam. Tegen een uur of 13 begonnen de wedstrijden. Enkele van ons werden doorgeloot, leuke meevaller. Patrick begon zijn wedstijden een beetje traagjes maar werd beter en beter naargelang de matchen volgenden. Hij behaalde de derde plaats en verloor van de braziliaan die met het geld ging lopen. Ik verloor mijn halve finale op een backguard, probeerde nog te winnen met een fig4 heelhook, maar de tijd was op. Omdat ik en christophe de enige belgen met een podium plaats waren, werden we door de burgemeester gefeliciteerd en kregen we er nog een medaile voor "meilleur grappleur belge" en drie kussen bij. (die kussen van die miss belgie in erpe mere vonden we toch fijner) Spijtig voor Maurice want die moest in de kwartfinale reeds tegen de braziliaanse winnaar uitkomen. De medaile zal hem wel niet veel gezegd hebben, maar die kussen :) Marjo, Michel en Suzan hadden minder geluk en verloren op punten. Dan nog na blijven kijken naar het open gewicht, waar zeker Yohan Quaniam aandacht verdiend. Hij sloeg er in om met zijn beenklemmen nog eens een partij binnen de halve minuut te winnen. Hij had dit al drie maal in zijn eigen gewichtsklasse gedaan en is dan volgens mij na Aram de mr leglock... Tot de volgende...

zondag, november 6, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 8 of 13 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>