Dutch Open 2005

Heb spijtig genoeg niet echt veel fotokes vermits mijn vaste fotograaf thuis ziek in zijn bedje stak. Er moeten wel meerdere fotos beschikbaar zijn want er waren tal van fotografen.

Na een zwakkere start waarin zowel Martijn, Patrick als Tom al uit de running waren na hun eerste wedstijden kwam ons team op dreef met Turtle Steven en Oliver die eindelijk eens wat meer van hun kunnen op wedstrijd lieten zien. Nog even doorbijten mannen. Vermits er ook een -61kg klasse was kon Tim zich plaatsen voor de finales en nam nadien ook een prachtige overwinning mee naar huis. Suzan en Marjolein maakte weer de vrouwenpools onveilig en namen dan ook de eerste plaatsen van zowel open als hun gewicht mee naar huis. Loco Christophe, die net zijn gewichtklasse niet haalde deed het uitstekend in de -85kg en mocht weer eens op de nummer 1 plaats gaan staan. Houdini moest uitkomen tegen een zweed en verloor nipt op punten. Nadien waren zowel Houdini als de zweed nogal moe om het tegen Remco de tornado op te nemen, die dan ook de gewichtklasse mooi won. Ikzelf en Michel mochten elk een partijtje winnen om zo onze gewichtsklasse te winnen.

Dan het open gewicht. Vermits Tom en Martijn nog niet veel gevochten hadden mochten zij het open gewicht vechten. Tom zette een enorm knap gevecht neer tegen een beer waarin hijzelf wel drie maal kon. Martijn won enkele partijen en liep dan tijdens het aanzetten van een armbar in een wurging. Heel raar, maar scheids Rettob had het gelukkig gezien. Thanks. Martijn greep zo juist naast de podium plaats. Toen was het tijd voor het open gewicht elite. (liefste Loco Patrick ik weet niet of je het open gewicht blauw hebt meegevochten dus als ik hier iets verkeerd of vergeet neer te zetten, meld het me dan even voordat je op de mixfight community gaat replyen dat ik het belangrijkste vergeten ben. Je bent een geweldige vechter en ik hoop je vlug eens tegen Jochem te zien vechten. Als je over deze noot ook commentaar hebt vechten we het morgen wel uit, amigo :-) )

Ach ja, waar was ik weer, het open gewicht elite. Was dit echt belachelijk. We gaan speciaal nog aan Cadu vragen of hij ons elk tegen een van de heavy weight zware banders wil zetten, zodat deze nadien elk kunnen stijden voor hun 1000 eurokes. Maar wat doen die +90kg brazilianen... Ze loten elk van hun de eerste ronde vrij en wij misserige europeanen mogen eerst tegen elkaar vechten. Zodat we zeker moe genoeg zijn vooraleer tegen een van de 20kg zwaarder en zwarte band brazilianen te vechten. Schrikschijters. Eender hoe, Michel moest het tegen Dardenne opnemen in een spectaculaire rol onderdoor match die de bruine bander won. Ken mocht het opnemen tegen Jasper, best leuk want we hadden nog nooit de kans gehad om eens tegen elkaar uit te komen. Erg leuke match met veel supporters Belgie vs Nederland, die Ken won op punten om vervolgens te verliezen van Fabricio Nacimento. Die de match tegen wolverine blijkbaar appricieerde. Fabricio verloor vervolgens van Saulo, die in de finale won van diene reus dat de big won. Pe de chumbo had verloren van de reus in de halve finale. Ale de podiumplaatsen waren gezet, enkel brazilianen en Saulo 1000 euro rijker. Blijkbaar is die meervoudig wereld kampioen geweest en ik moet zeggen het was er aan te zien. Mooie organisatie van de wedstrijd trouwens, do zo voort Mathieu. Leuke lange vermoeide dag en hopelijk kunnen we nu ons strijdbijl even begraven om rustig de eindejaarsfeesten te beginnen. Doei... 

maandag, november 21, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Comments are closed on this post.