Berichten in categorie: About Us

Enkele sluitingsdagen SportOase  

Deze vrijdag (30 juni) ben ik er niet, maar kan je gerust komen trainen. Op vrijdag 21 juli is de SportOase echter gesloten en zal er dus ook geen training zijn. Misschien als het weer warm is en er is interesse kunnen we een beetje gaan oefenen (onze ogen?) aan het meer van Rotselaar.

dinsdag, juni 27, 2006 Categories: About Us Lessen
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Kiezen tussen Exit, het lief of Anneke. Niet eenvoudig... 

Zondag was het weer verschrikkelijk warm, gelukkig dat we in Antwerpen de benedenzaal konden gebruiken voor de mega-training. Leuven was allom vertegenwoordigd, maar spijtig genoeg was de opkomst van Antwerpen magertjes. Blijkbaar lag iedereen op (het) sint-anneke, (waar) wie dat ook mogen zijn :) Palma moest dan ook hard werken op zijn weg tussen de nieuwe blauwe bandjes.

Maurice begon de training met een choke variatie vanuit sidecontrol. Nadien veel vechten en helemaal op het einde kwamen de diepste 'geheimen' van de armbar van de guard naar boven. Het hoe en wanneer je nu wel en wanneer je nu niet de benen mag kruisen. Ook de x entry to armbar werd geoefend. Voila, Amsterdam weet ook al wat ze kunnen verwachten...

De sinkse foor stond er nog. We hebben niet echt veel gedaan, na aandringen van Tom hebben we ons aan de boksbal gewaagd. En ik moet zeggen dat valt dik tegen als je dat nog nooit gedaan hebt. Ook hebben we even naar de electrische stoel gaan kijken en natuurlijk hopen smoutenbollen en andere vetzakkerij gegeten. De fotokes volgen nog.

Maandag was het voor mezelf weer minder leuk, haverwege de training moest ik stoppen omwille van een ontsteking op mijn knie. Een klein zweertje dat al enige dagen aan het broeden was, verlamde nu bijna mijn volledige bovenbeen. (Jaja, mama ik weet dat je gezegd hebt dat ik er mee naar de dokter moest gaan. Maar misschien daarom juist dat ik nu moet gaan ? Autosuggestie ?) Ben dan maar naar de dokter van wacht vertrokken. Antibiotica, pfff, geen andere keuze. Hopelijk is morgen alles beter.

dinsdag, juni 20, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Exit-BJJ Mega Training 

Op zondag 18 juni is het weer zover, Mega-Training en dit maal in Antwerpen. We vertrekken rond 15u op de parking bij me thuis. Na de training, zo rond een uur of 19 gaan we naar de sinksenfoor aan de Vlaamse Kaai. Dan kan je alle callorieen er weer vlug terug bij eten. Geef even een seintje als je niet mee kan gaan...

Exit-BJJ Members Only

dinsdag, juni 13, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Elke woensdag fight night 

Sinds enige tijd is er elke woensdag avond vanaf 20u vale-tudo (mixfight, combat grappling, freefight, shooto, ...) training in Leuven. Momenteel zijn we voornamelijk aan het oefenen op 50/50 tie-ups, underhook, overhook en takedowns from punching. Binnen enkele weken is het de bedoeling om aan meer sparring te doen. Na de vale-tudo training gaan we gewoon verder met een braziliaanse jiu-jitsu training. Verder zou ik graag elke zaterdag van 12u tot 13u (na de BJJ) een open training sessie willen houden, je kan dan eender wat oefenen/sparren, zolang het maar met vechtsport te maken heeft. Laat iets weten moest hier intresse voor zijn ? 

Enkele weken geleden hadden we het geluk om een prof fotograaf over de vloer te krijgen. Heb dan ook maar mijn versleten thai short achterwegen gelaten :)

donderdag, juni 8, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Grappling Wedstrijd 

Nu zondag kunnen we gaan grapplen, op minder dan een uurtje rijden (voor de leuvenaars althans). De gewichtsklassen zijn opgedeeld zoals dit ook op de BIG gebeurt. Dus -70, -80, ... en de weging is in de voormiddag, wedstrijd start om 13u. Als je mee wil gaan, geef dan spoedig je gewichtklasse aan me door. 

maandag, mei 22, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Martijn en Steven Blauw 

Vandaag was het dan zover, zowel Martijn als Turtle Steven kregen van ons de blauwe band. Vooral Martijn zag het niet echt aankomen en kreeg zijn gordel tijdens het uitleggen van een techniek die ik met hem voordeed. Hij snapte helemaal niet waarom ik zijn gordel aan het losknopen was. Turtle ging tijdens het rollen direct jagen op de nieuwe blauwe band, maar even later krijg hij ook de blauwe band. Tja, Hunter becomes the hunted... Verder was er echt veel volk op de mega-training en hebben we de rollers dadelijk laten rollen en de anderen een beetje kennis over beenklemmen bijgebracht. Loco Patrick was fier dat hij, op het einde van de training, zijn leeg emmertje kon laten zien. Weet niet echt waarom, had waarschijnlijk niet begrepen dat het was om over zijn kopje te trekken. Hij dacht dat het was om in te kotsen. Raar :-D Heb nog even met Maurice kunnen rollen. Het was er aan te zien dat die de laatste weken, open guard heeft zitten trainen. Echt monsterachtige techniek, zal hem dinsdag wel beetje uithoren. Ook nog enkele streepjes uitgedeeld en klaar was kees. Mijn fototoestel batterij was leeg. Het zal dan ook op de proffessionele fotokes van Houdini wachten worden, want mijn selectie is poverkes. Als iemand de filmkes en andere fotokes eens aan me kan meegeven, thanks...

zaterdag, mei 20, 2006 Categories: About Us Graduaties
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

MIIG Grappling Competitie 

Blijkbaar is er nu zondag een grappling wedstrijd in Frankrijk. De gewichten zijn -61, -68, -74, -81, -88, ... en inwegen kan daar tot 10u, maar heb met organisator gebeld en we kunnen iets later aankomen. Dus indien er enkele vechters zijn die zondagmorgen er vroeg uit willen, laat maar weten want dan gaan we vechten.

donderdag, mei 18, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Reminder Mega Training 

Loco stelt voor om vooral veel te rollen. Het is natuurlijk ook nuttig om eens aan een van de andere leraars of leden waar je minder mee traint vragen te stellen over posities waar zij goed in zijn en jij slecht. Maar ik kan je nu plechtig beloven dat Loco de twee uur aan een stuk door zal rollen en hij mag beginnen met alle paarse en blauwe banders, gevolgd door de zwaargewichten. En Patrick breng je emmertje maar mee, den turtle zal het je wel uitleggen :-)

dinsdag, mei 16, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Schending der vlaamsiteiten 

Pff geen comments, geen trackbacks, je maakt het moeilijk om te mierenneuken over je blog. Ooit komt hier verandering in beste lezers, maar momenteel ben ik mijn meer dan 1500 fotokes van Brazilie aan het sorteren.

Ik had het in mijn vorige post met opzet kunnen doen, maar spijtig genoeg moet ik toegeven dat ik me weer laten vangen heb. Maurice wist dan ook terecht op te merken dat je de kaarten bij de vechters kan verkrijgen, want bekomen doe je van de schrik. Tja, k' zie de hollanders al komen... 

Nu naar de echt belangrijke mededelingen. Volgende vrijdag is het MEGA-TRAINING in Leuven. En geen excuses om thuis te blijven natuurlijk. Moest je toch belet zijn, geeft me dan een seintje.

vrijdag, mei 12, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Mixfight / Thaiboks gala Dawsu Leuven 

Zaterdag is het weer zover, enkele van onze leden gaan hun kunnen nog eens in de ring beproeven. Majanka gaat een partij vechten tegen Yvonne van Team Topfighter. Een echte bodybuildster van formaat, die zowel rechtstaande als op grond getraind is. Majanka is er klaar voor. Dan is Arbi aan de beurt met een kamp tegen Gevorg van Naim Gym. Arbi is nog geen jaartje bij ons aan het trainen, maar begeeft zich dagelijks op de mat en heeft een lange vechtsport achtergrond gevuld met oa. boksen en worstelen. En nu zijn Wim en Ik hem aan het bijscholen voor freefight. U bent gewaarschuwd. En als laatste gaat Ush Laurent het opnemen tegen Akim Duran voor de belgische titel.  Verder zeker nog kijken naar de thaiboks en full contact partij van Jan en Nikolas.

Na de ochtend training op zaterdag, gaan we iets eten en nadien naar de weging die rond 15u start. Kaarten kan je bij de kampers (vechters:) bekomen en ik denk dat de deuren zo rond een uur of 16:30 wel zullen openen. Eerste partij van de avond is voorzien om 17:30. Er zullen 4 mixfight partijen zijn en daarvan zetten wij er 3 neer. Nadien gaan we een stapje zetten in Leuven, misschien hebben we wel genoeg vrijkaarten om in het danscafe binnen te raken.

donderdag, mei 11, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 11 of 16 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>