Elke woensdag fight night

Sinds enige tijd is er elke woensdag avond vanaf 20u vale-tudo (mixfight, combat grappling, freefight, shooto, ...) training in Leuven. Momenteel zijn we voornamelijk aan het oefenen op 50/50 tie-ups, underhook, overhook en takedowns from punching. Binnen enkele weken is het de bedoeling om aan meer sparring te doen. Na de vale-tudo training gaan we gewoon verder met een braziliaanse jiu-jitsu training. Verder zou ik graag elke zaterdag van 12u tot 13u (na de BJJ) een open training sessie willen houden, je kan dan eender wat oefenen/sparren, zolang het maar met vechtsport te maken heeft. Laat iets weten moest hier intresse voor zijn ? 

Enkele weken geleden hadden we het geluk om een prof fotograaf over de vloer te krijgen. Heb dan ook maar mijn versleten thai short achterwegen gelaten :)

donderdag, juni 8, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Elke woensdag fight night

vrijdag, juni 9, 2006 Ken
Daar moet ie nog voor terugkomen, maar heb gisteren juist mailtje ontvangen dat Sportplaza van eigenaars gaat veranderen. Dus zoiezo afwachten.

Elke woensdag fight night

vrijdag, juni 9, 2006 Christophe aka Loco aka Patrick
Bruno? Show?! Neeeeeeeeee?!?! :o) Coole foto's. Heeft die fotograaf ook BJJ-foto's genomen, want ik dacht dat het de bedoeling was dat de foto's gebruikt werden voor de gids van het sportcentrum?!

Elke woensdag fight night

vrijdag, juni 9, 2006 Ken
Tja, als vooraanstaand leraar kan ik moeilijk het lijdend voorwerp spelen :) (ai ai ai als den Houdini dit nederlands maar begrijpt)

Elke woensdag fight night

vrijdag, juni 9, 2006 Hulk
Aller nu , Nu dacht ik toch dat den bitbull eens goed op zijne smoel kreeg si !

Elke woensdag fight night

donderdag, juni 8, 2006 Ken
Voor alle duidelijkheid, niet alle fotokos zijn 'echt' natuurlijk. Hier en daar een beetje show voor de fotograaf verkocht. Vooral den Pitbull Bruno en ik.
Comments are closed on this post.