Kiezen tussen Exit, het lief of Anneke. Niet eenvoudig...

Zondag was het weer verschrikkelijk warm, gelukkig dat we in Antwerpen de benedenzaal konden gebruiken voor de mega-training. Leuven was allom vertegenwoordigd, maar spijtig genoeg was de opkomst van Antwerpen magertjes. Blijkbaar lag iedereen op (het) sint-anneke, (waar) wie dat ook mogen zijn :) Palma moest dan ook hard werken op zijn weg tussen de nieuwe blauwe bandjes.

Maurice begon de training met een choke variatie vanuit sidecontrol. Nadien veel vechten en helemaal op het einde kwamen de diepste 'geheimen' van de armbar van de guard naar boven. Het hoe en wanneer je nu wel en wanneer je nu niet de benen mag kruisen. Ook de x entry to armbar werd geoefend. Voila, Amsterdam weet ook al wat ze kunnen verwachten...

De sinkse foor stond er nog. We hebben niet echt veel gedaan, na aandringen van Tom hebben we ons aan de boksbal gewaagd. En ik moet zeggen dat valt dik tegen als je dat nog nooit gedaan hebt. Ook hebben we even naar de electrische stoel gaan kijken en natuurlijk hopen smoutenbollen en andere vetzakkerij gegeten. De fotokes volgen nog.

Maandag was het voor mezelf weer minder leuk, haverwege de training moest ik stoppen omwille van een ontsteking op mijn knie. Een klein zweertje dat al enige dagen aan het broeden was, verlamde nu bijna mijn volledige bovenbeen. (Jaja, mama ik weet dat je gezegd hebt dat ik er mee naar de dokter moest gaan. Maar misschien daarom juist dat ik nu moet gaan ? Autosuggestie ?) Ben dan maar naar de dokter van wacht vertrokken. Antibiotica, pfff, geen andere keuze. Hopelijk is morgen alles beter.

dinsdag, juni 20, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Kiezen tussen Exit, het lief of Anneke. Niet eenvoudig...

vrijdag, juni 23, 2006 Christophe aka Loco aka Patrick
Hahaha, good one! :o)

Kiezen tussen Exit, het lief of Anneke. Niet eenvoudig...

vrijdag, juni 23, 2006 Ken
Verdomme, als ik geweten had dat het een gynaecoloog was, had ik wel naar een andere dokter van wacht geweest.

Kiezen tussen Exit, het lief of Anneke. Niet eenvoudig...

donderdag, juni 22, 2006 Christophe aka Loco aka Patrick
Pussiedokter ... daar gaan we nooit ten oorlog mee trekken! :o)

Kiezen tussen Exit, het lief of Anneke. Niet eenvoudig...

donderdag, juni 22, 2006 Ken
Is al veel beter, kan bijna terug op knie zitten. Dokter vond het geen goed idee om het open te doen. Gewoon wachten zij ie.

Kiezen tussen Exit, het lief of Anneke. Niet eenvoudig...

donderdag, juni 22, 2006 Christophe aka Loco aka Patrick
Naald (of scherp mesje) en knie ontsmetten, gaatje prikken, alle smeerlapperij eruit duwen (tot je bloed ziet), goed ontsmetten, dikke laag ontsmettende zalf en doekje erop, nachtje slapen en 's morgens merk je er (bijna) niks meer van. En als je niet in Rusland zit: naar de dokter van wacht gaan en de zoveelste antibiotica-kuur volgen. PS: Mijn favoriete ontsmettende zalf: Polyseptol. Lekker vet, en voor alles wat op een oppervlakkig wondje lijkt te gebruiken.

Bla bla bla voor op het werk

dinsdag, juni 20, 2006 Ken
Oh, bijna vergeten. Met de dobbelstenen gooien kost 5 euro per worp. Dus voor zo een kleine 233280Euro heb je 'zeker' een PSP. Titi gooide 23, juist geen prijs maar toch al een punt voor de klantenkaart, die ze dan maar aan een echte gokker weg gaf. Deze gokker had trouwens al wel 6*6 gegooid en deze ingeruild voor punten...
Comments are closed on this post.