Majanka op Sherdog

Hier en daar op het web vond ik enkele comments over de Majanka vs Nadia partij. Ook was Marieke van Mixfight zo vriendelijk om nog enkele extra fotokes door te sturen en last but not least staat Majanka nu ook op sherdog. Wel nog geen fotoke maar dat zal nog wel komen in de toekomst. Belangrijkste is dat alle promotors kunnen zien dat deze kamper wil vechten...

Jinx :
We zijn evengoed ff gebleven. de partij tussen Nadiaatje en Majannka was leuk om naar te kijken. nadia had het nog best moeilijk, zeker als het bleek dat het een amateur partij was, het was Majannka haar eerste partij en ze was pas 16. Knap hoor!

Sebastiaan :
De slechts 16-jarige Lathouwers neemt het in deze partij op tegen Van der Wel, die de laatste jaren al behoorlijk wat routine heeft opgebouwd. Lathouwers begint erg goed met een aantal flinke stoten, maar al snel neemt Van der Wel het initiatief over. Van der Wel heeft een betere clinch, waardoor ze enkele harde knieen kan geven. Na de takedown van Van der Wel houden beide vechtsters elkaar op grappling gebied behoorlijk in evenwicht. Lathouwers is vanuit de guard iets gevaarlijker, maar Van der Wel kan steeds redelijk eenvoudig ontsnappen door te gaan staan. In de slotfase van de eerste ronde weet Lathouwers nog bijna een armbar te maken, maar deze kan zij net niet op tijd aanzetten. De tweede ronde verloopt eigenlijk hetzelfde. Staand is Van der Wel iets beter, de takedowns zijn ook voor Van der Wel, maar op de grond is Lathouwers een stukje beter. Enkele keren weet Van der Wel weer te ontsnappen door te gaan staan, maar aan het einde van de tweede ronde is het wederom Lathouwers die erg gevaarlijk is, dit maal met een triangle choke. Helaas voor haar gaat de bel net op het moment dat ze echt gevaarlijk kan worden, en gaat Van der Wel er met een zeer klein verschil met de winst vandoor.

Marieke :
En hier de extra fotokes...

Sherdog :
http://www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?fighterID=15616

woensdag, april 12, 2006 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Comments are closed on this post.