Cafe Latino en Slices

Deze zaterdag gaan we nog eens naar Hasselt. Rond 20u eten in Cafe Latino en nadien gaan partyen in de Slices. Ook enkele van de nederlandse top vechters zoals Aram en Niek komen fuiven. Zoals gewoonlijk... je hebt zin om mee te gaan en geeft een seintje.

woensdag, december 20, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Cafe Latino en Slices

zaterdag, december 23, 2006 Ken
Kussen, kussen, kussen ... is dat al waar jij aan denkt ? Eender hoe Aram 5 maanden in Brazilie, khoop dat ie het verstand heeft om terug zijn kimono aan te trekken en er BJJ te gaan trainen...

Cafe Latino en Slices

zaterdag, december 23, 2006 Christophe aka Loco aka Patrick
Aram kan er spijtig genoeg niet bij zijn wegens in EuroDisney met z'n vriendinnetje. Jammer, want hij vertrekt binnekort voor 5 (!!!) maanden naar Brazilië. Z'n vriendin gaat er een stage voor haar opleiding doen, en hij gaat mee om te trainen ... en om z'n knappe vriendin geen 5 maanden alleen bij die hete Brazilianen te laten. Of moest hij mee omdat z'n vriendin hem geen 5 maanden bij die geile Hollandse meiden wou laten?! Anyway, hij gaat mee! Niek is er vanavond in ieder geval wel bij, dus het gaat een leuk feestje worden! Oh ja, iedereen die meegaat: het is vandaag Titi's verjaardag, dus de 3 kussen niet vergeten! ;o)
Comments are closed on this post.