Christmas Party

Het was me weer een avondje. Na het werk besloten we om naar Wez te gaan, ergens in Asse ofzo. Ze lagen daar nog allemaal te slapen, zowel zijn kater als zijn huisgenoten. Het duurde even, maar ik wist Poes wakker te maken (orginele naam voor een kater trouwens). Hij of wat van hem overgebleven is na kastratie, is maar liefst 4 keer zo dik als ons Chicleteke. Ah ja, mannen zijn altijd iets struiser niet ? Toen onze gekke fotograaf eindelijk klaar was in de badkamer, konden we naar Bornem vertrekken.

Daar was het al zoeken voor een plaatsje en de wagen kreeg dan ook een illegaal spotje. Bij het binnenkomen dadelijk cadeautjes, maar onze Steve stond niet op de lijst. Gelukkig wist hij met zijn immense charme toch nog een aantal cadeaukes binnen te rijven.

Even later mochten we aan tafel gaan en konden we gelukkig nog enkele computernerds van ons afschudden. Of moet ik zeggen inruilen tegen meer vrouwelijk schoon zoals Dana en Iris. Vooral Iris was in een nogal zotte bui en de meeste van de pictures, zal ik je dan ook schuldig moeten blijven.

Eten en wat voor eten. Hert, geit, inktvis, rivierkreeftjes,... het kon niet op. Bijna had ik geen ruimte gelaten voor het uitbundige dessert buffet. Nog meer eten, lachen, grappen en grollen. Ook nog enkele fotokes gemaakt met andere iets mindere zotte mensen als ik. Je weet wel voor het thuisfront het werkfront eens te laten zien...

En dan was het shaken, dansen, meer grappen en grollen want voor verhaaltjes te vertellen was er gewoon te veel lawaai. Dus dansen tot een uur of 3 in de morgen. Nu heel veel koffie en een interfaceke aan het schrijven, hopelijk testen ze dat vooraleer Japan die binnenkrijgt...

vrijdag, december 22, 2006 Categories: About Me Vrienden
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Christmas Party

zaterdag, december 23, 2006 Christophe aka Loco aka Patrick
Hahaha, zag er een gezellig feestje uit!

Christmas Party

vrijdag, december 22, 2006 Ken
Het is blijkbaar zo populair dat ze er tv-shows van maken...

Christmas Party

vrijdag, december 22, 2006 Steve
En ik die dacht dat schoon vrouwen + nerds niet samengingen? :-D
Comments are closed on this post.