2H2H Wim Deputter vs Dana Cengiz

De Too Hot To Handle van de maand december ging door in Maastricht. Omwille van het hevige regenweer en de onduidelijke ligging van de sporthal, kwam ik iets te laat om alle partijen te zien. Er waren een hele hoop belgische vechters aanwezig. Bij de eerste partij, die ik te zien kreeg, stapte Benny Rogmans de ring in. Blijkbaar had een tegenstander het laten afweten en nam hij die zijn plaats over. Klasse. Na enkele stoten en trappen, leek het alsof Benny onderin kwam te liggen, maar even laten kwam hij terug boven en wist zijn tegenstander vanuit mount in tko te meppen. Dan waren er enkele thai partijen, dus ik terug naar de kleedkamers waar Wim aan het aankondiging meisje aan het uitleggen dat hij wel echt meer dan 10 submissions had. Ze geloofde er niets van en schreef uiteindelijk 2 kos en 4 submissions op. Raar :)

Vlak voor de Wim vs Dana partij was Marijn Geuens aan de beurt en deze partij was vlug over. Dan dus aan ons. Enkele stoten en Wim gaat voor een single leg. Dana countert en Wim reshoot, even zie ik de oude beelden voorbij flitsen, maar Wim herpakt zich en weet een mooi takedown te scoren. Moreno gaat verder naar sidecontrol en houd hier de bovenhand met stoten en armklem pogingen. Vlak voor het einde van de ronde weet Dana nog boven te komen, maar Wim heeft geen tijd meer om er in zijn guard en einde aan te maken. De tweede ronde gaat iets heviger van start, maar gaat vlug over in dezelfde situatie. Dana weet alle aanvallen van Wim goed tegen te houden en het gevecht komt terug staande. Dana springt guard met guilotine, Wim ontsnapt en Dana volgt met bicycle kicks naar boven. Wim geeft nog enkele trappen en stoten en de partij is voorbij. Winnaar Moreno Deputter neemt zijn bekertje in ontvangst. We willen foto laten nemen, komt er opeens een groen meisje naast Wim staan. Heb ze maar voor me in laten kruipen want ze was helemaal naakt.

Na het gejuig en felicitaties van de trouwe fans van Wim, bleef ik nog even kijken naar de partij van Akin Duran. Ook dit gevecht ging vlug naar de grond, na enkele submission pogingen leek het alsof de tegenstander zich gewonnen gaf, maar blijkbaar moest er opnieuw rechtstaand gevochten worden. Weer raar. Eender hoe, even later won Akin op submissie. Nog even met Dana nagepraat en dan naar huis om dit tekstje te typen...

zondag, december 3, 2006 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

2H2H Wim Deputter vs Dana Cengiz

maandag, december 4, 2006 benny rogmans
Dikke proficiat Wim!!!!Was echt klasse!!!

2H2H Wim Deputter vs Dana Cengiz

maandag, december 4, 2006 tom aka saku
Chique gedaan wim!

2H2H Wim Deputter vs Dana Cengiz

maandag, december 4, 2006 Christophe aka Loco aka Patrick
Proficiat Wim, goed gedaan!

2H2H Wim Deputter vs Dana Cengiz

maandag, december 4, 2006 nicolas
haha die naakte kikkervrouw was er ook op pride bushido rotterdam. toen moest ik ook 2x kijken van, shit is die echt naakt? exhibitionisten in vechtsport, wat drijft hen? volgende week op jambers.
Comments are closed on this post.