Amsterdam en Prison Break

Na een terugrit Leuven en een beetje gesleutel aan de gps was alles werkende. Dan op stap naar Amsterdam. Als eerste brachten we een bezoekje aan het huis van Anna Frank. Echt wel griezelig om al die oorlogsbeelden te zien. Vooral een van de oproepbrieven voor deportatie naar een concentratiekamp vond ik echt verschrikkelijk. Het was juist een doodgewone brief die je van de overheid in de bus zou krijgen... Zet je wel aan het denken.

Nadien gaan eten bij de indonesier, want op elke straathoek is er zo wel een restaurantje. In tegenstelling tot parkeerplaats, bijna geen te vinden en je betaald zo een 3,5 euro per uur. Gewoon gek. Verder langs de kermis, de redlights, de kroket uit de muur en last but not least het seksmuseum. Echt wel de moeite vooral als er iemand met het hoofd tegen een glazen uitstalraam aanbotst en dan nog een beetje later het alarm laat afgaan. Aanrader.

Gaan slapen in vuilste F1 hotel van mijn leven en dan na een wok ontbijt naar de bloemenmarkt om vervolgens naar het wax figuurtjes museum te gaan. Leuke griezelshow btw, vooral als je wil dat de vrouwen je stevig vastnemen dan moet je er langs gaan.

Tussendoor keken we natuurlijk naar Prison Break en gingen we even op zoek naar die origami instructies voor dat zwaantje...

Wel niet helemaal juist, maar toch een goed begin hier of hier

Foto update amsterdam met Felipe en Ana...

woensdag, oktober 25, 2006 Categories: About Me Europa
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Amsterdam en Prison Break

donderdag, oktober 26, 2006 Dimitri
Dat zwaantje doet me een beetje denken aan dat sprookje. Met het lelijke eendje :-) Dimitri
Comments are closed on this post.