Op stap in Brugge

Lap, het begon al goed vandaag... na enkele kilometers viel de gps uit en niets meer aan te doen. Dan maar de goeie oude wegenkaarten uit het handschoenkastje genomen en beginnen zoeken. Nu was het gelukkig nogal eenvoudig, vermits we op weg naar Brugge waren.

Daar aangekomen dadelijk een bezoekje aan het chocolade museum gebracht. Veel bla bla over cacao bonen en het feit dat witte chocolade geen chocolade, maar fantasie is. Nadien natuurlijk alles mogen proeven en daar waren we voor gekomen natuurlijk...

Nadien naar het diamant museum. Weinig te zien en ik vroeg mij af waarom mensen zo veel waarde aan die domme steentjes geven. Tja, zal wel dezelfde reden zijn waarom mensen Prada of Pomellato kopen zeker ?

Verder hebben we nog lekkere koffie verkeerd gedronken, echt verkeerd want het was 4.90 euro voor een taske. Alle hopelijk gaat het morgen allemaal iets beter...

Update met de fotokes van Brugge...

maandag, oktober 23, 2006 Categories: About Me Europa
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Op stap in Brugge

donderdag, oktober 26, 2006 Ken
Veel te veel suiker en chocolade, nog meer zweren als anders... Kzal in Amsterdam maar vettig eten ipv al die zoetigheid.

Op stap in Brugge

woensdag, oktober 25, 2006 nicolas
wie gaat er nu ook naar die tourist trap voor japanners. antwerpen is minstens zo schoon!

Op stap in Brugge

woensdag, oktober 25, 2006 simon
diamant is de moeder van alle materialen! deze morgen in de les gehoord :D

Op stap in Brugge

dinsdag, oktober 24, 2006 WeZ
Ik hoop maar dat je genoeg chocolade gekocht hebt... de voorraad snoepgoed is hier serieus aan het slinken... Pomellato: Iets nieuws geleerd vorige week? ;)
Comments are closed on this post.