BIG 5 Grappling Competition

Na weer enkele dagen honger te lijden om op gewicht te raken, sloeg zondag morgen de weegschaal op 68,9. Een kleine kilo onder mijn eigen meer correctere weegschaal. Minder fijn voor mij, maar wel goed meegenomen voor Wim die zo ook in de -70 kon geraken.

Mijn eerste ronde was tegen Ferandez, derde plaats van vorig jaar. Het gevecht begon hevig maar na enige pogingen scoorde ik 2 punten en sloot hem op in mijn guard. Succes, mijn weg naar de overwinning was open en vrij. Alle, dat dacht ik toch :) Tweede ronde een verkeerde triangle choke met vuist ertussen en hop naar de derde. Ondertussen waren Michel, Maurice en Wim ook volop aan het winnen.

We krijgen even rust vermits -80 enkele rondes gaat vechten. David, winnaar van vorig jaar verliest in de eerste partij van een braziliaan met leger shorts aan. Raar denken we ...

En we gaan verder, stapt een braziliaan op mijn mat (ook met leger short) Ai, dat voorspeld ni veel goeds. En jawel 5 minuten en veel vechten later 0-14 voor de leger short. Gedaan met mijn glorie. M,M en W hadden hetzelfde aan hun been, alle europeanen waren blijkbaar verdwenen uit de pools. 

Achteraf bleek dat er een heel braziliaans top team mee vocht, allemaal zwarte banden. Ze hebben bijna alle prijzengeld mee naar huis genomen zo'n 2500 euro.

We hebben toch goed gevochten, volgend jaar meer geluk of minder brazilianen...

 

 

 

 

maandag, november 8, 2004 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Comments are closed on this post.