Koppen Freefight The Replies

Bij de minister een redelijk antwoord :

Geachte,

We hebben uw mail in goede orde ontvangen, waarvoor onze dank. Zowel op het kabinet als in de administratie medisch verantwoord sporten hebben we een goed zicht op 'freefight'. Hoe de media beelden en opnames weergeeft kunnen we uiteraard niet voor instaan.

Met vriendelijke groeten,
Lut Wille
Kabinet Anciaux - Sport

Bij koppen zelf gaven ze me dit antwoord en toen ik een mail terugzond gaven ze me nog eens identiek hetzelfde antwoord. Dus ik denk niet dat ze de eerste mail gelezen hebben, zal nog maar eens terugzenden...

Beste,

Onze reporter heeft enkel geregistreerd wat er voor, tijdens en na zo'n freefight competitie gebeurt. In onze reportage hielden alle deelnemers zich aan de regels van competitie waaraan ze deelnamen. De uitlatingen die ze deden voor elk gevecht waren blijkbaar een vorm van psychologische voorbereiding. Zoals duidelijk bleek uit ons interview met de verantwoordelijke minister Bert Anciaux is deze vorm van wedstrijd niet wettelijke gereglementeerd. Vermits dit soort competities steeds toeneemt in Vlaanderen en dus een echt maatschappelijk fenomeen aan het worden is, hebben we daarom besloten hier een reportage aan te wijden.

Met vriendelijke groeten,

woensdag, april 6, 2005 Categories: Besprekingen
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Comments are closed on this post.