Zelfverdediging voor vrouwen

Het blijft me verbazen. Ik ben reeds meer dan 10 jaar bezig met zelfverdediging en nog steeds blijven de reacties bij de vrouwen hetzelfde. Het meeste angst hebben ze, wanneer alleen en dan vooral 's nachts naar de wagen of naar huis gewandeld moet worden. Ook zijn velen er nog steeds van overtuigd dat het gebruik van hun vuisten een goede zaak is. Vechten, zeker, maar met knieen en ellebogen !

Wil je enkele van de belangrijkste misvattingen nalezen...
https://ken.be/PermaLink.aspx?guid=c961aaa3-61b7-477b-8236-3b8146793eec

donderdag, april 5, 2007 Categories: Notities Zelfverdediging
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Zelfverdediging voor vrouwen

woensdag, augustus 8, 2007 Wolverine
Hoi joost, Het is zeker de bedoeling om eerst iemand 'awareness' aan te leren en proberen om moeilijke en gevaarlijke situaties te vermijden. Uit onderzoek is echter gebleken dat een van de grootste problemen bij het verwerken van een aanrandingsituatie, het verwerken van de eigen schuld is. Men denkt dan niet enkel aan kleding, maar veelal aan het feit dan men niet of niet genoeg heeft teruggevochten. Vandaar mijn moto : terugvechten tot je er bij neervalt en nooit opgeven. Lees meer over realistische vechtsport op http://www.ken.be/PermaLink.aspx?guid=c961aaa3-61b7-477b-8236-3b8146793eec Groeten, Ken

Zelfverdediging voor vrouwen

dinsdag, augustus 7, 2007 joost
beste het is niet de bedoeling van zelfverdediging van iemand te leren doen vechten.Zelfs knieen en ellebogen volstaan niet.
Comments are closed on this post.