Afscheid - Christophe aka Loco

Welke wedstrijden staan er voor de deur ? Zijn er stages, seminaries of speciale trainingen in de volgende weken ? Of is er ergens een coole party ?
16/04/2008 10:56:16
Bekijk gebruikers profiel voor christophe
Totaal Inzendingen: 685
Exit ... the "x" makes it sound cool!

Afscheid - Christophe aka Loco

Zoals jullie ondertussen vast wel weten vertrek ik volgende week naar Mexico, met het plan daar te gaan wonen (en na verloop van tijd te trouwen). Als alles goed gaat kom ik vanaf dan alleen nog maar op bezoek in België (als alles fout gaat, sta ik binnen een paar weken terug op de training Wink).

Ik ga vanavond spijtig genoeg toch niet in Leuven kunnen gaan trainen, ik moet nog te veel doen. En ik hoop zondag in Amsterdam te kunnen gaan vechten, maar ook dat is niet zeker.

Ik ga vrijdagavond nog wel iets drinken in Hasselt, dus als iemand zin heeft om af te komen en nog eens "officieel" afscheid te nemen zou ik dat erg leuk vinden. Als jullie niet kunnen, en ik jullie niet meer kan zien voordat ik vertrek zou ik bij deze afscheid willen nemen. Ik ben blij iedereen van jullie te kennen (ik weiger "gekend te hebben" te gebruiken, ik verhuis niet naar de maan Wink), en met jullie getraind te hebben.

Via dit forum, via Mixfight.nl, via mail, ... er zijn zat manieren waarop we contact kunnen houden, en ik zal dan ook m'n best doen om dit vol te houden. Ik hoop regelmatig ook eens iets van jullie te mogen horen. En als iemand ooit in de buurt van Mexico op vakantie komt ... let me know! Wink

In ieder geval, zorg allemaal goed voor jezelf en voor elkaar. Jullie zijn misschien allemaal individuen, maar wel individuen in een sterk team, dus gedraag jullie ook zo en steun elkaar waar mogelijk/nodig! Train hard, en blijf de verschillende competities "onveilig" maken. Cool

Adios amigos,

Christophe
16/04/2008 11:14:50
Bekijk gebruikers profiel voor franky 1 been
Totaal Inzendingen: 183
trainen alsof je leven er van af hangt meer ni

Sad ik hoop amigo dat je echt gelukkig wordt in mexico en we blijven contackt houden uit het oog is niet uit het hart zeg ik altijd ik sta volledig achter jou keuze en ik wil je zeker komen opzoeken in mexico als ik welkom ben je bent een topgozer amigo en ik zal zeker aan jou denken spijtig maar je weet zelf wat het beste is voor jou daar kan niemand zich met bemoeien en wanneer ben je van plan te vertrkken als ik mag vragen in ieder geval daar is het weer super grtz from your frend whit one leggggggggggggggggggggggggg
16/04/2008 12:07:31
Bekijk gebruikers profiel voor Matty
Totaal Inzendingen: 132

het kirkki Wink

den toerist hier Exclamation Laughing
hey! mega cool met jou te hebben mogen trainen, jij was dan ook bij de eerste die me de belangrijkste details heeft duidelijk gemaakt, allez, dan toch die van bjj he Wink
ik hoop echt dat je veel plezier daar ginder hebt, en als het doorgaat en ik ergens komende winter een mexico reisje kan veroorloven, dan kom ik zeker wel eens bezoeken !!!
verder i wish you the best and the best of luck in all your life
kweet meestal ni et goeie te zeggen op zo'n momenten Laughing
but you get my point he, we'll miss you!

ciao
16/04/2008 15:36:07
Bekijk gebruikers profiel voor Mark
Totaal Inzendingen: 45

Hey Kristof,

ik was er nog niet van op de hoogte eigenlijk, maar ik ben dan ook tijdje niet meer kunnen komen trainen. Mocht ik je niet meer zien, dan wil ik je bij deze enorm veel succes en geluk in Mexico toewensen!!! Ben er zeker van dat het een fantastische ervaring zal zijn ginds te wonen.
Je bent trouwens niet de enige die volgende week Belgie verlaat, ik vertrek dan ook naar Dublin om daar voor een onbepaalde tijd te werken.

Zie in ieder geval dat je ginds nog wat kunt trainen zodat je strak kunt blijven staan, want als ik je in de toekomst, waar dan ook, tegenkom... er zal gerold worden! Twisted Evil

Ciao,

Mark
16/04/2008 16:39:17
Bekijk gebruikers profiel voor qball
Totaal Inzendingen: 98

ja christophke ,
jammer dat we je niet meer op de training zullen zien verschijnen , ik (en met mij heel de delegatie uit antwerpen) vond het altijd super om met jou te trainen of als je les gaf , je hebt mijn "spel" verbeterd door je tips en je manier van rollen...
ik wens je uit de grond van men hart het allerbeste ginder in het verre mexico , ik hoop dat je alles vind om je gelukkig te maken , de liefde heb je al , nu nog een goei job en een bjj team en je bent helemaal vertrokken...
respect dat je het lef hebt om hier zomaar eventjes alles achter te laten om ginder helemaal van nul te beginnen...
als je trouwt en en je wilt een paar mensen op jouw kosten overvliegen om er een spetterend feest van te maken mag je altijd aan ons denken Wink Laughing
anyways , keep in touch want ik ben meer dan nieuwsgierig hoe het ginder allemaal verloopt...
greets
thierry
16/04/2008 20:07:04
Bekijk gebruikers profiel voor Tom-heelhook hero
Totaal Inzendingen: 338
You know when girls say:"Ah man, I was so shitfaced last night, I shouldn't have fucked that guy."? We could be that mistake!

Hey Christophe,

Ik was niet op de hoogte dat je wegging...klote...doordat ik de laatste tijd niet of nauwelijks nog op de training geraakte en doordat jij niet meer in Antwerpen kwam hebben we nog nauwelijks contact gehad (lees: kunnen rollenWink). Ik vind het erg spijtig dat je naar Mexico gaat, maar jij weet waarschijnlijk wel wat het beste is voor jou.
Van alle mensen in Antwerpen zat jij zeker in men top 3 van coolste, relaxte mensen die ik heb leren kennen. De ettele uren die we doorgebracht hebben terwijl jij me rear naked chokede en de ettele minuten (Wink) dat ik je heelhookte waren bangelijk. Je hebt men spel zeker verbeterd en me geleerd om niet zo direct te zoeken naar vreemde, cool uitziende submissies, maar men spel rustig op te bouwen (een les die ik nog altijd niet helemaal geleerd hebSmile).
Ik vind het echt klote dat ik je dus niet meer zal zien wanneer ik binnenkort terug mijn opwachting op de training maak (over ten laatste 3 weken om exact te zijn, mss zelfs vroeger).
Ik hoop dat ik ooit eens in Mexico geraken, zodat we nog is kunnen rollen! Hou alleszins contact via het forum!
Je bent een bangelijke kerel! (en dat zegt een antwerpenaar niet snel tegen een limburgerSmile).
Het ga je goed loco!

groeten

Tom
17/04/2008 9:12:06
Bekijk gebruikers profiel voor Nicolas
Totaal Inzendingen: 495

ik zie net dat er een grote kans is dat ik vrijdagavond op een festival in tilburg zit, maar ik ga zeker nog proberen afkomen in de late! houd dat bier maar koud! en zie dat er veel hollanders zijn zodat we nog eens kunnen lachen.
17/04/2008 18:57:46
Bekijk gebruikers profiel voor Tom-heelhook hero
Totaal Inzendingen: 338
You know when girls say:"Ah man, I was so shitfaced last night, I shouldn't have fucked that guy."? We could be that mistake!

Ik ga er vrijdagavond spijtig genoeg niet geraken omdat mijn amoureuze leven ineens een opflakkering kent. Ik vind het echt klote. Ik wens je het allerbeste Christophe en ik hoop dat we elkaar nog is tegenkomen in Mexico of België!!
18/04/2008 11:51:48
Bekijk gebruikers profiel voor Nicolas
Totaal Inzendingen: 495

dat moet lukken, je jaarlijkse sekspartij net vandaag!
18/04/2008 13:54:23
Bekijk gebruikers profiel voor franky 1 been
Totaal Inzendingen: 183
trainen alsof je leven er van af hangt meer ni

amigo ik kan er ook ni geraken vandaag maar wanneer vertrek je juist naar mexico kom je zondag naar amsterdam of niet dan kunnen we je nog eens zien he laat iets weten als je wil