Imanari VS Hiroyuki Abe

Hier kan je alles kwijt over bekende vechters, technische discussies en andere zever over vechtsporten.
17/10/2007 16:50:10
Bekijk gebruikers profiel voor Tom-heelhook hero
Totaal Inzendingen: 338
You know when girls say:"Ah man, I was so shitfaced last night, I shouldn't have fucked that guy."? We could be that mistake!

Imanari VS Hiroyuki Abe

Ik heb weer een pracht van een imanari match gespot als rasechte Imanari spotter. Deze is tegen de shooto veteraan Hiroyuki Abe. Het eerste deel van de match is zeker het bekijken waard voor de liefhebbers, maar Abe krijgt wel 2 gele kaarten omdat hij te weinig doet. Wel weer veel onorthodoxe aanvallen van Imanari. Het tweede deel omvat eveneens het einde van de match en dit is wederom de moeite! Imanari rockt!

Hier het eerste deel: http://www.youtube.com/watch?v=yf7C52O1R_M

En hier het tweede deel: http://www.youtube.com/watch?v=gG0ewiib5Yg
17/10/2007 22:55:32
Bekijk gebruikers profiel voor Wouter
Totaal Inzendingen: 29

Hoe komt het eigenlijk dat die japanse wedstrijden er zo anders aan toegaan dan bvb. UFC wedstrijden? Bij UFC lijkt het er dikwijls veel aggressiever en sneller (en pijnlijker) aan toe te gaan dan bij die japanse wedstrijden, waar zowat meer aan het publiek getoond wordt en meer exotische grappling kunstjes ten berde gebracht worden. Heeft het te maken met andere regels? Of gewoon met andere mentaliteit? Ik denk ook wel dat bvb. nen Imanari minder te verliezen heeft dan bvb ne relatief onbekende jonge amerikaan die het wil maken in de UFC, maar ik betwijfel of dit de enige reden is voor het zo verschillend vechten.
18/10/2007 9:06:51
Bekijk gebruikers profiel voor Nicolas
Totaal Inzendingen: 495

amerikanen vechten meer op kracht, snelheid en uithouding, dat is zeker een feit
18/10/2007 13:42:54
Bekijk gebruikers profiel voor Tom-heelhook hero
Totaal Inzendingen: 338
You know when girls say:"Ah man, I was so shitfaced last night, I shouldn't have fucked that guy."? We could be that mistake!

Japanners hebben meestal gewoon een andere mentaliteit. Ze houden van nette, technische matchen die eindigen met een submissie. Amerikanen houden van wilde, hevige matchen, waar veel kracht bij komt kijken en die eindigen op een KO. Geef mij maar japanners. Tegenwoordig zie je wel sommige japanners die meer Amerikaans beginnen te vechten en omgekeerd (Bv.: Takanori Gomi).