Sucker punch

Hier kan je alles kwijt wat je wenst te delen met de andere forum gebruikers. (vergeet geen *NSFW* of *SPOILER* vermelding indien nodig)

19/05/2007 16:57:49
Bekijk gebruikers profiel voor Tom-heelhook hero
Totaal Inzendingen: 338
You know when girls say:"Ah man, I was so shitfaced last night, I shouldn't have fucked that guy."? We could be that mistake!

Sucker punch

Omdat iedereen op wedstrijd is en ik eigenlijk zou moeten studeren zit ik mij hier goed te vervelen. Vandaar nog een filmke. Hierin zie je een Duitse man (een pooier denk ik) die uitleg geeft over welke huizen en dingen hij gekocht heeft in de hoerenbuurt voor een camera. Ineens komt er een andere man opdagen die voor de camera springt. Dan zegt de pooier de prachtige woorden:" Hast du ein probleem?", waarna hij de andere man zonder waarschuwing enorm hard in zen gezicht slaagt. Dan vraagt hij:" Nog ein probleem?". Daarna doet hij alsof er nix gebeurd is en wandelt gewoon verder en begint terug uit te leggen. Enorm grappig.

http://www.youtube.com/watch?v=94pzYWlIrAg
20/05/2007 9:49:31
Bekijk gebruikers profiel voor Nicolas
Totaal Inzendingen: 495

haha "german hits turk" die titel alleen al
21/05/2007 8:30:32
Bekijk gebruikers profiel voor originaldimi
Totaal Inzendingen: 104
"They weren't very good brains, but they were the only brains he had." - D.L.Sayers

Het bangelijke is dat die duitser zijn gezicht voor, tijdens en na die pimp-slap niet eens veranderd. Alsof hij de hele dag niets anders doet dan daklozen neermeppen.