Mixfight / Thaiboks gala Dawsu Leuven 

Zaterdag is het weer zover, enkele van onze leden gaan hun kunnen nog eens in de ring beproeven. Majanka gaat een partij vechten tegen Yvonne van Team Topfighter. Een echte bodybuildster van formaat, die zowel rechtstaande als op grond getraind is. Majanka is er klaar voor. Dan is Arbi aan de beurt met een kamp tegen Gevorg van Naim Gym. Arbi is nog geen jaartje bij ons aan het trainen, maar begeeft zich dagelijks op de mat en heeft een lange vechtsport achtergrond gevuld met oa. boksen en worstelen. En nu zijn Wim en Ik hem aan het bijscholen voor freefight. U bent gewaarschuwd. En als laatste gaat Ush Laurent het opnemen tegen Akim Duran voor de belgische titel.  Verder zeker nog kijken naar de thaiboks en full contact partij van Jan en Nikolas.

Na de ochtend training op zaterdag, gaan we iets eten en nadien naar de weging die rond 15u start. Kaarten kan je bij de kampers (vechters:) bekomen en ik denk dat de deuren zo rond een uur of 16:30 wel zullen openen. Eerste partij van de avond is voorzien om 17:30. Er zullen 4 mixfight partijen zijn en daarvan zetten wij er 3 neer. Nadien gaan we een stapje zetten in Leuven, misschien hebben we wel genoeg vrijkaarten om in het danscafe binnen te raken.

donderdag, mei 11, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Spam, Spoof en Trackbacks 

De laatste tijd krijg ik veel spam, niet enkel van spammers maar ok van mezelf omdat mijn domein gespoofd word. Niets dat ik er kan aan doen, enkel hopen dat er eindelijk een wereldstandaard voor rmx en/of spf komt. En alsof dit nog niet genoeg was, hebben ze nu ook mijn trackbacks beginnen bezoedelen. Dus deze, zoals de comments, ook verwijderd :( Commentaar kan je nog steeds via mail insturen en indien een mailtje van jezelf onbeantwoord blijft... stuur het nog eens... het kwam misschien in de spam-filter terecht. 

dinsdag, mei 9, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Vlug rijk worden 

Nu ik genoeg hits op mijn blog krijg, om me aan te sleuten bij de vlug rijk programmas van Google en Paypal, kan ik van die vervelende bannertjes toevoegen. Ergens in het midden van de webpagina vind je ze. Als je op het werk zit en niet weet wat doen, mag je er altijd enkele aanklikken om mij nog veel rijker te maken. Als je echt te veel geld heb mag je ook rechtstreeks via de paypal link geld overschrijven. Of kan je het ook storten op onze clubrekening die je hier vind. En als al deze bijdragen genoeg zijn om op het einde van het jaar een colatje te trakteren, dan ga ik in mijn blootje aan het meer zwemmen :)

maandag, mei 8, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Brazilian Jiu-Jitsu The Essential Guard 

Juist terug van Brazilie en de uurverschuiving speelt me parten. Ik lag gisteren avond dan ook wakker en dacht zal maar een beetje lezen. Neem het nieuwe essential guard boek van de Kid Peligro reeks uit mijn kast en we beginnen er aan.

Ziet er goed uit, je kan enkele van de techniek bladzijden op Felipe zijn site gaan bekijken. (eg. guard replacements : 1 2 3 or half-guard : 1 2) Ikzelf kijk zelden naar de technieken, maar vooral naar de uitleg die ervoor gegeven is. Het zag er allemaal interessant uit, maar na enkele paginas kwam ik hetvolgende tegen : als hij je knieen vast heeft, moet je rechtop gaan zitten. Watte ? dacht ik bij mezelf, dan gaat ie toch gewoon een torienda pas doen. Even later nog een standpunt waar ik het helemaal niet eens mee was. Tja, zal je zeggen, de Ken zal het eens zeggen met zijn paars bandje... En gelijk heb je, misschien begrijp ik het nog niet helemaal, maar steeds meer heb ik dit soort opmerkingen en gedachten bij het bekijken van boeken en videos. (ook tijdens het trainen met anderen)

Eender hoe, het boek is volgens mij een van de betere werken dat beschikbaar is en zeker het tot nu toe beste boek van de Kid Peligro reeks. Verder is het ook leuk om te zien dat alle goeie 3rd graads zwarte banden braziliaans jiu-jitsu, zoals Ratinho, Muzio en Rodrigo Medeiros, een ding gemeen hebben. Ze hebben allemaal kanjers van bloemkool oren :)

vrijdag, mei 5, 2006 Categories: Besprekingen Boeken
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Bijna terug thuis 

Morgen is het weer al zover, we zijn hier al aan het inpakken. Eerst vroeg rond een uur of 7 training bij Comprido. Dus opstaan om een uur of 6. Nadien zal het wel hektisch worden. Keitha naar de luchthaven doen, nog hier en daar iets regelen en dan zelf in de avond naar de luchthaven. Heb een hele hoop fotos op dvd staan en ga er hier wel enkele in het fotoalbum zetten, maar denk dat dit iets zal worden voor in de komende week. Misschien kom ik woensdag nog wel even langs de training.

maandag, mei 1, 2006 Categories: About Me Brazilie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Geen scuba voor me 

Vandaag zijn ze dus gaan scuba diven, ben echt benieuwd hoe Titi het er vanaf gebracht gaat hebben. Ik ben thuis gebleven, want zo op een boot blijven zitten en de andere zien rondzwemmen als vrije visjes is echt niets voor mij. Heb wel deze morgen samen met Alemao kunnen trainen op technieken van Michelle. Heb haar ook dadelijk een plaatsje gegeven in mijn technieken klassificatie en er is dus nu een officiele Michelle´s guard. Ben er ook achter dat ze de Felipe Guard hier soms ook meia-guarda invertida noemen. Kwestie van mee te zijn met de rest van de wereld. Straks gaan we fuifen in de stad, want het is hier verlengd weekend en dan is er vanalles te doen...

vrijdag, april 28, 2006 Categories: About Me Brazilie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Lange haren bij het worstelen 

Momenteel heb ik een heel trage internet verbinding ter beschikking, dus ik zal het kort moeten houden. Gisteren heb ik mijn voet geblesseerd op het strand, door ergens in te stappen. Gelukkig had ik nog een compeed plakkertje van Michel en dat heb ik er nadien ook zorgvuldig overgedaan. Doet wel beetke pijn, maar kan toch trainen.

Ik ben er ook achter gekomen waar ze die speciale badmutsen voor het rollen hier halen. De dames maken die gewoon zelf. Ze nemen een driehoek bikinietje en naaien dit vast aan de zijkanten van de badmuts. Het borsttouwtje halen ze er gewoon uit en klaar is kees.

Morgen gaan we scuba duiken, maar ben nog niet zeker dat ik mee zal gaan...

donderdag, april 27, 2006 Categories: About Me Brazilie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Spierpijn en mosquito beten 

We zijn weeral bijna halverwege en vandaag begin ik echt te voelen dat de training zijn tol eist. Warm, warm en nog eens warmer. Naast de spierpijn ook nog eens een hoop muggenbeten. Leuke is dat ik heel de tijd met zwarte banden kan rollen of met zwaardere hogere gordels. Weer veel details bijgeschaaft en natuurlijk hopen vragen.

Vandaag heeft Felipe zijn nieuwe t-shirts toegestuurd gekregen en als je er eentje wenst dan moet je me maar een mailtje sturen. Ik breng ze voor 20 euro mee. Zwart en wit.

Ook leuk om eens te gaan kijken is de team ranking van Sherdog, we staan er ergens rond de derde plaats (de resultaten worden dagelijks aangepast)

Als je eens een kijkje wil nemen in het beach club huis hier op het strand : http://www.fishbonebuzios.com/

Verder lekker eten en veel shopping voor de girls. Rol ze daar in Belgie...

dinsdag, april 25, 2006 Categories: About Me Brazilie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Firegym Spartakiade 

Veel over de jaarlijkse spartakiade braziliaanse jiu-jitsu wedstrijd weet ik niet, maar ben wel blij om te vernemen dat Turtle eindelijk eens de overwinning heeft kunnen binnenhalen. Verder lees ik op onze exit-bjj team site dat er nogal organisatorische problemen waren. Spijtig. De resultaten kan je daar ook gaan lezen.

maandag, april 24, 2006 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

BJJ in Buzios Brasil 

Weer even verder en het zonnetje is er nu volledig bij. Gisteren had ik zelfs een beetje te veel tijd doorgebracht onder de hier o zo blauwe hemel en kon dan ook heel de avond misselijk op mijn bedje doorbregen. Kleine zonneslag zeker ? Gelukkig niet verbrand. We zijn de training rustig begonnen met herhaling van enkele basisbewegingen en zoals iedere maal sta ik er steeds versteld van hoeveel kleine details ik voordien nog niet opgemerkt had. Tja een witte en een zwarte gordel doen identiek dezelfde techniek, maar het zijn die kleinigheden die het verschil maken.

Verder moest ik Gabi en Moreno nog de groeten doen van Alemao en deze heeft me ook verklapt dat Gabi reeds 6 maanden een copietje heeft van de derde reeks van Marcelo Garcia. Dus laat hem ze maar aan iedereen doorgeven :)

Nu zit ik hier in het dorpje te internetten en zelfs met de ventilator aan is het snik heet. Hopelijk is het tijdens de training deze avond al wat afgekoeld want ik zou toch iets beter tegen de bruine banden van Ratinho willen vechten. Ze zijn allemaal heel technisch en dan nog eens een beetje zwaarder, maar dat maakt alles juist leuker. Benzinho heb ik al eens laten proeven van een copy van de felipe sitting-guard, kwestie van af te kijken wat de oplossingen zijn natuurlijk. 

Straks zal ik ook nog een beetje zon naar jullie opsturen, maar eerst ga ik een goeie ijscream eten...

zaterdag, april 22, 2006 Categories: About Me Brazilie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 36 of 62 << < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 60 > >>