Berichten in categorie: Activiteiten

Exit-BJJ Mega Training 

Op zondag 18 juni is het weer zover, Mega-Training en dit maal in Antwerpen. We vertrekken rond 15u op de parking bij me thuis. Na de training, zo rond een uur of 19 gaan we naar de sinksenfoor aan de Vlaamse Kaai. Dan kan je alle callorieen er weer vlug terug bij eten. Geef even een seintje als je niet mee kan gaan...

Exit-BJJ Members Only

dinsdag, juni 13, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Elke woensdag fight night 

Sinds enige tijd is er elke woensdag avond vanaf 20u vale-tudo (mixfight, combat grappling, freefight, shooto, ...) training in Leuven. Momenteel zijn we voornamelijk aan het oefenen op 50/50 tie-ups, underhook, overhook en takedowns from punching. Binnen enkele weken is het de bedoeling om aan meer sparring te doen. Na de vale-tudo training gaan we gewoon verder met een braziliaanse jiu-jitsu training. Verder zou ik graag elke zaterdag van 12u tot 13u (na de BJJ) een open training sessie willen houden, je kan dan eender wat oefenen/sparren, zolang het maar met vechtsport te maken heeft. Laat iets weten moest hier intresse voor zijn ? 

Enkele weken geleden hadden we het geluk om een prof fotograaf over de vloer te krijgen. Heb dan ook maar mijn versleten thai short achterwegen gelaten :)

donderdag, juni 8, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Grappling Wedstrijd 

Nu zondag kunnen we gaan grapplen, op minder dan een uurtje rijden (voor de leuvenaars althans). De gewichtsklassen zijn opgedeeld zoals dit ook op de BIG gebeurt. Dus -70, -80, ... en de weging is in de voormiddag, wedstrijd start om 13u. Als je mee wil gaan, geef dan spoedig je gewichtklasse aan me door. 

maandag, mei 22, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

MIIG Grappling Competitie 

Blijkbaar is er nu zondag een grappling wedstrijd in Frankrijk. De gewichten zijn -61, -68, -74, -81, -88, ... en inwegen kan daar tot 10u, maar heb met organisator gebeld en we kunnen iets later aankomen. Dus indien er enkele vechters zijn die zondagmorgen er vroeg uit willen, laat maar weten want dan gaan we vechten.

donderdag, mei 18, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Reminder Mega Training 

Loco stelt voor om vooral veel te rollen. Het is natuurlijk ook nuttig om eens aan een van de andere leraars of leden waar je minder mee traint vragen te stellen over posities waar zij goed in zijn en jij slecht. Maar ik kan je nu plechtig beloven dat Loco de twee uur aan een stuk door zal rollen en hij mag beginnen met alle paarse en blauwe banders, gevolgd door de zwaargewichten. En Patrick breng je emmertje maar mee, den turtle zal het je wel uitleggen :-)

dinsdag, mei 16, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Schending der vlaamsiteiten 

Pff geen comments, geen trackbacks, je maakt het moeilijk om te mierenneuken over je blog. Ooit komt hier verandering in beste lezers, maar momenteel ben ik mijn meer dan 1500 fotokes van Brazilie aan het sorteren.

Ik had het in mijn vorige post met opzet kunnen doen, maar spijtig genoeg moet ik toegeven dat ik me weer laten vangen heb. Maurice wist dan ook terecht op te merken dat je de kaarten bij de vechters kan verkrijgen, want bekomen doe je van de schrik. Tja, k' zie de hollanders al komen... 

Nu naar de echt belangrijke mededelingen. Volgende vrijdag is het MEGA-TRAINING in Leuven. En geen excuses om thuis te blijven natuurlijk. Moest je toch belet zijn, geeft me dan een seintje.

vrijdag, mei 12, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Mixfight / Thaiboks gala Dawsu Leuven 

Zaterdag is het weer zover, enkele van onze leden gaan hun kunnen nog eens in de ring beproeven. Majanka gaat een partij vechten tegen Yvonne van Team Topfighter. Een echte bodybuildster van formaat, die zowel rechtstaande als op grond getraind is. Majanka is er klaar voor. Dan is Arbi aan de beurt met een kamp tegen Gevorg van Naim Gym. Arbi is nog geen jaartje bij ons aan het trainen, maar begeeft zich dagelijks op de mat en heeft een lange vechtsport achtergrond gevuld met oa. boksen en worstelen. En nu zijn Wim en Ik hem aan het bijscholen voor freefight. U bent gewaarschuwd. En als laatste gaat Ush Laurent het opnemen tegen Akim Duran voor de belgische titel.  Verder zeker nog kijken naar de thaiboks en full contact partij van Jan en Nikolas.

Na de ochtend training op zaterdag, gaan we iets eten en nadien naar de weging die rond 15u start. Kaarten kan je bij de kampers (vechters:) bekomen en ik denk dat de deuren zo rond een uur of 16:30 wel zullen openen. Eerste partij van de avond is voorzien om 17:30. Er zullen 4 mixfight partijen zijn en daarvan zetten wij er 3 neer. Nadien gaan we een stapje zetten in Leuven, misschien hebben we wel genoeg vrijkaarten om in het danscafe binnen te raken.

donderdag, mei 11, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

BJJ Camp Brasa 

Morgen nog even trainen en dan het vliegtuig op naar Brazilie. Had juist nog Felipe aan de telefoon en gelukkig merkte hij op dat we pas op 16 april aankwamen om 5:30 's morgens want anders had ie voor niets morgenvroeg uit zijn bed gekropen. Ai, ai. Eender hoe, de trainingen gaan gewoon door en Wim heeft plechtig beloofd om jullie te komen helpen, verder zal hij ook de regelingen ivm de wedstrijden op 22 en 23 april treffen. Op deze dagen zal er dus ook geen training zijn. En vermits hij zelf toch niet te veel mag trainen gaat ie ook nog eens Arbi, Majanka en Ush klaarstomen voor hun freefight midden mei. Success en mercikes. 

vrijdag, april 14, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

PIG 2006 

Was dit weer een bewogen weekend. Normaal ging ik samen met Michel ons nationaal braziliaans jiu-jitsu team vertegenwoordigen in Parijs op zaterdag, maar kreeg een mailtje dat het uitgesteld is. Dus niet naar ede gaan vechten voor niets. Tegen de vooravond zouden we dan maar zelf naar Parijs vertrekken om er deel te nemen aan de PIG. Krijg ik halverwege zaterdag middag een telefoontje dat Wim zijn knie geblesseerd heeft. Ai, andere regelingen treffen. Uiteindelijk zijn Maurice, Majanka en ik klaar om te vertrekken, blijkt er nergens geen hotel meer te vinden dat de kamers tot 23u wil vrij houden. Dus maar thuis gebleven :(

zondag, april 9, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Trainen met Ilse Heylen 

Deze morgen, rustig naar de training aan het wandelen en in de zaal aangekomen staan er Frosties ontbijtgranen met melk klaar ? Natuurlijk, helemaal vergeten dat de sportdienst me een brief gestuurd had dat de judozaal vandaag bezet was. Gelukkig waren onze vrienden van Judo Centrum Leuven zo vriendelijk om ons een beetje plaats te geven. We herhaalde even de gunshos die Felipe vorige week toonde en rond elf was Ilse klaar om haar volgende Judo sessie te geven. Wij onze witte gordels aan en op de mat. Het begon allemaal met leuke spelletjes, er waren namelijk ook veel kleintjes die deelnamen. Nadien gingen we van start met een eenvoudige kuzushi beweging, gevolgd door o-goshi en een overname van deze worp. Dan enkele rondjes rechtstaande randori. Opgepast, het zijn benen pakkers klonk het even later. Toch mooie veegbewegingen die judokas. Ooit ga ik er eens wat meer tijd insteken. Na het vechten, als ontspanning, een duitse herder drill. Echt grappig we waren juist hondjes die op bevel trukjes deden :) Nadien enkele turtle positie ingangen naar armbar. Ilse wees vooral op het belang van niet te snel naar een zijde te draaien, om zo de kans te hebben om afhankelijk van de partner zijn reactie de juiste richting te kiezen. Het was eens iets anders en we konden allemaal op de foto met Tony de tijger...

zaterdag, maart 18, 2006 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 6 of 9 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>