Berichten in categorie: About Us

Wedstrijd, fuiven en federale training. 

Leuk weekendje achter de rug. Vrijdag vroeg naar huis van het werk en dan op de oude markt een terrasje gedaan... veel fun gehad met politici... die hun laatste stemmen nog even kwamen ronselen.

Zaterdag was er wedstrijd in Amsterdam en Wim wist de prijs voor meest technische vechter in de wacht te slepen. Yiehaa, eindelijk eens een goeie beslissing. Dik verdiend Moreno. Hier meer over de resultaten van deze gi-challenge...

Zondag was er de federale training mixfight en om politieke redenen (neen... niet omwille van de verkiezingen) moest ik deelnemen. Ik zag er tegen op, voornamelijk omdat het zaterdagnacht een uur of 4 was geworden en ik zo iets had van... ze gaan daar op de training allemaal hun eigen willen bewijzen en vreselijk hard vechten. Anyway... bleek achteraf een heel toffe training te zijn... weliswaar was het fysiek zwaar... maar de deelnemers waren allemaal cool... geen ego trippers en ook de damens waren stevig mee aan het vechten...

Nadien nog even chinees gaan eten...hoewel achteraf gezien paella ook wel lekker zou geweest zijn... Tot straks...

maandag, juni 11, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Weekendje rusten ? 

Poehie... juist leuk weekendje achter de rug. Na vrijdag in de Rodins te Leuven gefeest te hebben, kwam zaterdag morgen sneller dan verwacht. We hebben dan ook extra hard getraind om de vermoeidheid tegen te gaan :) Na een broodje in de Panevita zijn we op zoek gegaan naar nieuwe kleren. Philip gaf ons na enkele winkels al een shop-janet bijnaam en vroeg zich af of we dit wekelijks doen. Neen, meestal gaan we gewoon nog een koffietje in de Cafe Punto drinken, maar hadden we dit nu gedaan dan waren we gewoon in slaap gevallen. Het was blijkbaar ook niet eenvoudig om in Leuven Heelys te vinden, vooral niet in mijn maat. Misschien woensdag nog eens gaan zoeken.

Aan het strand van Knokke

Zo op een zaterdag middag kom je veel vrienden tegen en de tijd vliegt verschrikkelijk snel. Rond een uur of zeven komen we Leen tegen en gaan we met zijn allen iets eten in de Ribs. Echt een aanrader als je eens iets anders dan spaghetti wil eten. Nog een lekkere chocolade mousse en dan naar het terras van de Alegria. Beetje bijpraten en dan maar terug feesten, maar er is bitter weinig volk in Leuven. Iedereen aan het blokken zeker ? Anyway, dan nog maar enkele terrasjes gedaan en naar huis.

Zondag tegen een uur of drie naar Knokke gereden en een beetje de zeelucht gaan opsnuiven. Echt zalig. Als gekken tekeer gegaan op de terugweg in de file. Gewoon geweldig hoe sommige mensen reageren als je onnozel naar ze doet tijdens het wachten in de auto. 's Avonds laat nog een filmke gezien, op aanraden van Wim werd het 'What the bleep do we know'. Zeker aan te raden als je voor een mengeling van mystiek en wetenschap bent te vinden.

Op maandag was het een voortzetting van de oorlog tussen mij en de virtuele machine. Het gevecht duurde uren, maar uiteindelijk was Wolverine de winnaar. Hoewel op de braziliaanse jiu-jitsu training begonnen de beentjes vreselijk zwaar te worden en ging alles over op autopiloot...

dinsdag, juni 5, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Bowling te Leuven 

maandag, mei 28, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Pirates of the Caribbean : At World's End 

Op algemeen aanvraag, hebben we besloten om dan toch maar zondag naar de film te gaan... tis blijkbaar een vrij lange film... lees als bijna drie uur... nu rest ons nog te beslissen of we de vroege voorstelling nemen of de late...

Vermits het maandag uitslapen is... gaan we nadien leuk fuiven natuurlijk :)

vrijdag, mei 25, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Sportoase gesloten op 28 mei 

Yep... weer een feestdag... de sportoase is dan ook gesloten en we hebben dus geen training... je hebt de keuze om samen met ons ergens in Leuven gaan rond te hangen en veel plezier te beleven of je kan in je auto kruipen en in Antwerpen tussen de zwetende mannen mee gaan trainen.

donderdag, mei 24, 2007 Categories: About Us Lessen
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Chess after work 

Deze avond, vlak na het werk, gaan we even wokken en feesten voor de training. Als je mee wil, geef dan een seintje (want je hebt tickets nodig) en kom tegen 17:45 naar de parking bij me thuis. Meer informatie over dit evenement vind je op http://www.chessafterwork.be/

woensdag, mei 23, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Fun zonder woorden 

maandag, mei 21, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

kUNST met kinderen en jongeren 

Geen training en geen zin in wedstrijd op zaterdag... je kan steeds eens iets cultureel doen... op www.artforumvzw.be vind je alle informatie over jeugd en kunst... dit weekend is er het jaarlijks PREFAB festival in de Molens van Orshoven aan de vaart te Leuven.

zaterdag, mei 19, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Zaterdag 19 mei is er geen training 

Wat is Mei toch een geweldige maand, talrijke bank holidays en veel feestjes in Leuven. Na een nachtje gefeest te hebben in de Rector en iets te veel redbull, was mijn slaapmechanisme niet meer wat het geweest was. Dan nog maar een filmke gaan huren en tegen een uur of 7 's morgens in bed gekropen. Dat gaan ik zaterdag voelen.

Donderdag beetje uitgeslapen en dan naar mijn broertje de wii gaan stelen. Na het verschuiven van de salontafel en enkele kabeltjes insteken, konden we er aan beginnen. Bowling... saai. Golf... iets minder saai. Tennis... aha dat is leuk. Boxing... tada... we have a winner...

Ik moet blijkbaar wel iets trager boksen dan in het echt en ook de controlers moeten natuurlijk mee bewegen. Echt leuk, het is zo een beetje als shadowboxing maar dan tegen de computer. Spijtig dat de spelconsole niet opmerkt wanneer ik vooruit en achteruit beweeg. Zo een 45 minuten later ga ik ko, helemaal bezweet, tijd om naar de training in Antwerpen te vertrekken. 

Anyway... weet al niet meer waarom ik hier aan het posten ben... ah ja...

Zaterdag geen training want er is wedstrijd in Hasselt. We vertrekken om 8u30 op de parking bij me thuis...

vrijdag, mei 18, 2007 Categories: About Us Lessen
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Cursus Zelfverdediging 

Onze volgende cursus zelfverdediging gaat door op 12 mei 2007.
 
Deze introductie heeft plaats in de vechtsportzaal van Sportoase Leuven (Philipssite 6, 3001 Leuven) en vangt aan om 10u.
 
Sportieve kledij is gewenst.

donderdag, mei 10, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 5 of 16 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>