Berichten in categorie: About Us

Manneke en Janneke Pis 

Eindelijk eens een dag met een beetje zon, leuk even gaan stappen in Brussel met enkele vriendinnen. Wim is zoals gewoonlijk ons dak...

zondag, augustus 19, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Geen training op woensdag 15 augustus 2007 

Wettelijke feestdag en de SportOase sluit dus veel te vroeg. Als het weer meezit gaan we 's avonds een terrasje doen of anders kunnen we ons misschien wagen aan een bowling of dergelijke... Andere voorstellen zijn natuurlijk ook welkom... Moest het heel goed weer zijn een dagje zee ?

maandag, augustus 13, 2007 Categories: About Us Lessen
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

BBQ Martijn 

zondag, augustus 12, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Arbi Blauwe Band BJJ 

zaterdag, augustus 11, 2007 Categories: About Us Graduaties
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Transformers donderdag om 20u 

Dus vrijdag is het mega-training, zaterdag is er bbq en op donderdag gaan we al even opwarmen met Transformers en misschien een beetje karaoke. We spreken af rond 19u30 in de Kinepolis te Leuven. Ah ja... en voor de echte feesters... morgenavond komen Tim en Joel terug van Schotland...

dinsdag, augustus 7, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

BBQ bij Martijn 

Hoi... zomer... een beetje trainen... maar vooral veel feesten. Zaterdag gaan we bij Martijn bbq-en... zo rond 17u. Je eten breng je zelf mee, Martijn zorgt voor de rest. Geef voor vrijdag wel een seintje aan Martijn of Ken.

In 't kort :
Adres: Wingeweg 1A, 3220 Holsbeek (huis ligt op een hoek)
Tijd: Vanaf een uur of 17.00
Extra info: Gewoon naar achter gaan.  We horen de bel niet als we buiten zitten.
Vlees meebrengen en seintje geven.
 
tnx,
martijn
dinsdag, augustus 7, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Mega Training op 10 aug 2007 

Onze Houdini vertrekt weer bijna naar Chicago, dus hoog tijd om nog eens een Mega Training te houden. We hebben gekozen voor vrijdag 10 augustus en dit te Leuven om 20h. En zoals gewoonlijk, als je nadien nog zin hebt om in Leuven op stap te gaan... happy to join...

Exit-BJJ Mega Training

woensdag, augustus 1, 2007 Categories: About Us Lessen
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Exit-BJJ Mega BBQ 

dinsdag, juli 17, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

BBQ hier, BBQ daar 

Na over te schakelen op een viervijfde week, hoop je meer vrije tijd te hebben. Maar de realiteit is anders, je begint gewoon nog meer activiteiten te doen en je leven word nog een beetje drukker. Zo hadden we vorig weekend de exit-bjj barbecue. Allemaal reuze gezellig, het begint reeds weken vooraf. Een locatie zoeken want zo een hoop vechters zet je liever niet in je achtertuin. Gelukkig zijn er scoutslocaties, die er zich ideaal voor lenen. Je checklist word langer en langer en tot enkele dagen voor het feest, weet je nog niet waar je een grootte bbq gaat vinden. Enkele kaartjes drukken was een kleinigheid, maar dan een brouwer en dergelijke vinden, vraagt net iets meer tijd.

De dag zelf heb je stress en er moet nog vanalles gebeuren. Je begint dingen van je lijstje te schrappen omdat je toch weet dat je daar nooit mee klaar gaat raken. De zon schijnt en dit na weken van regen. Je weet dat de weergoden in je geloven en werkt dan ook extra hard verder. Tegen de late middag beginnen de telefoontjes binnen te stromen en besef je dat de wegwijzers niet echt duidelijk zijn. En weet je dat er ook mensen zijn die met een gps verloren lopen. De auto in en nog enkele spulletjes gaan oppikken. Onderweg kom je al een hele autostoet met feestgangers tegen. Ze zijn op weg naar het nog onvolledige barbecue veld.

Even langs oma en opa om enkele vuilzakken van Wilsele te halen en dan terug naar het feest. Veel volk is al aanwezig en je begint wat te praten. Je broer Tim ontfermd zich met Jochen over de bbq. Een uur nadat iedereen gedaan heeft met eten besef je dat je buikje hongerig is omdat het sinds 9u in de morgen geen voedsel meer gekregen heeft. Je krijgt enkele leftovers (meestal vegetarisch) en eet ze met veel plezier op.

Eindelijk kan je even chillen en wat lollen en grollen. Er word een beetje gespeeld, de muziek word elke tien minuten van genre gewijzigd, enkele mensen vallen in de zwembadjes, Eva zingt ons een liedje en sommigen dansen zelfs. Er word nog lang nagepraat en Hulk besluit om in de wagen te gaan slapen. Ik verkies toch liever om enkele uurtjes mijn echte bedje op te zoeken. Terug naar het slagveld om alles netjes te maken. Enkele koffiekoeken met chocomelk. Nog een uurtje of vier opruimen, een bezoekje aan de oude markt en na een vlug douchke kan je dan eindelijk je bedje inkruipen om jezelf in slaap te wiegen...

dinsdag, juli 17, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

14 Juli - BBQ and Party 

Alvast om je te vertellen dat we op 14 juli 2007 vanaf 17u een reuze bbq met animatie gaan organizeren ter ere van team Exit-BJJ.

De locatie : Scoutszolder - A. Woutersstraat 28 - 3012 Wilsele/Leuven

Om de organisatie te vereenvoudigen, gaan we alles zelf voorzien zoals... eten... vegetarisch eten... drank... topless bediening... muziek... rand animatie... signeer-sessies met bekende vlamingen... en dit voor een bijdrage van 20 euro.

En ja, er zullen ook tenten zijn... moest ons belgische weertje het laten afweten...

Omwille van brandveiligheid moeten we de inschrijvingen beperken, stuur alvast door met hoeveel personen je wenst te komen !

woensdag, juli 11, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 4 of 16 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>