Reportage freefight Koppen (op één)

Ik heb zojuist de reportage van koppen gezien en was dus ook zwaar teleurgesteld over het negatieve beeld dat naar voor gebracht werd. Heb dan ook reacties naar den één en de minister van sport gestuurd. Ben benieuwd of er reacties op komen...

 

naar tv:

Beste,

Ik heb juist jullie reportage over freefight gevolgd en het heeft me een wrange nasmaak gegeven. Jullie hebben spijtig genoeg enkel de negatieve beelden rond de sport belicht, niet alle vechters en zeker niet de professionele vechters in belgie beogen het standpunt dat u naar buiten uit laat blijken. Ik stap regelmatig ook de ring in en heb hierbij zeker niet de bedoeling om mijn tegenstander schade toe te brengen, integendeel wil ik aantonen dat ik zonder al te veel stoten of kloppen toch mijn tegenstander tot overgave kan dwingen. Jullie reportage zal de sport (en dat is het ook, zeker meer dan bijvoorbeeld voetbal en boksen) helemaal in een slecht daglicht brengen en dat is dan ook zeer spijtig.

Voor reacties, opmerkingen of vragen kan je me steeds contacteren.

Ken Van Gilbergen

 

naar minister van sport:

Geachte,

Ik heb geen idee of ik de juiste mensen met deze mail ga bereiken, maar het is het proberen waard. Ik heb zonet een reportage over freefight bekeken en in deze reportage werden er enkele fragmenten van de minster van sport ingelast. Uit de enkele beelden die ik zag moet ik concluderen dat de minister geen enkel idee heeft over wat de freefight sport op zich inhoud. Heel de reportage was trouwens heel negatief ingesteld. Als kamper (en zelf meerdere jaren met de sport bezig ben) zou ik dan ook graag een betere en meer correctere toelichting over de sport doen en duidelijk aantonen waren deze sport minder 'gevaarlijk' is dan bijvoorbeeld voetbal, boksen of andere contactsporten.

Voor reacties, opmerkingen of vragen kan je me steeds contacteren.

Ken Van Gilbergen

donderdag, maart 31, 2005 Categories: Besprekingen
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Comments are closed on this post.