Men and ladies at the movies.

Juist terug van men@the movies, een nieuw concept van Kinepolis Leuven. Je gaat rond 19u met je maten naar de 'Supercity' en kan er dan genieten van een pint (of waterke :-)), bikergirls, chess cafe food, gokken op enkele mixfight partijen (jawel, door ons verzorgd), info over reizen, tattoo's, motortrips, speeddating en natuurlijk een avant-première.

Dit maal was het de biker-komedie Wild Hogs. We hebben ons kostelijk geamuseerd en het is zeker voor herhaling vatbaar. Aan prijzen was er ook een overvloed, dvds van 24, jazz cds, speed-dating, lidmaatschap tot bikerclub, ...
 
En jawel dames, ook voor jullie is er een avond. Ladies at the movies is een avondje stappen met je vriendinnen. Een avond zonder mannen maar mét een topfilm, een exclusieve goody bag en drink.

Maar zoals gewoonlijk hebben we bijna alleen fotokes van onszelve getrokken... en dan voordat het event begon... ooit gaan we dimitri nog eens volwaardig fotograaf maken, maar voor nu blijft het onze vechter... die zal vechten... hulk all the way...

dinsdag, april 10, 2007 Categories: Besprekingen Filmkes
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Men and ladies at the movies.

woensdag, april 11, 2007 Ken
hey... even een tip voor de minder pro-fotograaf... (mezelf meegerekend)... blijkbaar moet je bij zo een pro-camera even wachten na het indrukken... eerst gaat de flits om de lichtsterkte te meten en dan eventueel nog eens om de foto te nemen... vandaar dat er natuurlijk veel fotokes ontbraken... de meeste van ons hebben enkel de lichtsterkte gemeten ipv een fotoke te nemen... doh !
Comments are closed on this post.