King Kong

Naar aanleiding van de nieuwe high tech cgi release van king kong leek het me noodzakelijk om Torah zijn uitzetting over deze film eens te publiceren. Menig heeft er van gehoord maar weinigen kennen de volledige versie. Laat ons hopen dat de nieuwe release ons enige antwoorden mag verschaffen ...

ok

Het is een primitieve stam in een groot bos op een eiland, nu blijkt er op dat eiland een reusachtige aap te leven. De primitieven bouwen  aldus rond hun dorp een groot hek/muur zodat ze afgeschermd zijn van  de aap, nu hebben ze wel de gewoonte er af en toe een vers maagdje aan te offeren om het beest beetje tevreden te houden, Hier is het eerste probleem, ipv een gewone deur in het hek te maken waar twee man en een maagdje gemakkelijk door kan bouwen ze een poort op aap groote, die moeizaam door 10tallen stamleden moet worden geopend en die ze uiteraard op een bepaald moment niet snel genoeg terug toe krijgen waardoor de aap een bloedbad aanricht in het dorpje.

Allemaal nog ok, je kan denken dat primitieve stammen niet van de snuggerste zijn. Hoewel: wel het verstand om enorme muren en deuren te bouwen, maar niet om na te denken waarom moet die verdomde aap eigenlijk ook door die veel te grote deur kunnen ? swat.

De film gaat rustig verder tot de aap in new york beland en daar op zen dooie gemakje de empire state building beklimt !!!

Dus na uren gepieker over die te grote deur, na je af te vragen wat die stam toch bezielde toen ze al die moeite deden om een te grote deur met king kong size handvaten te maken blijkt dat die aap op de empire statebuilding kan klimmen dus gelijk welk hek met gelijk welke deur was voor dat beest geen hindernis om te beginnen.

Waarom wacht die aap tot ze de deur voor hem openen ? Waarom is dat beest al 100de keren afgedropen en brullend terug het bos in gelopen als ze de deur wel net op tijd dichtkregen ? Uit hofelijkheid ? Een soort ongeschreven reuze-aap etikette ?

Wat is de bedoeling van die film he ? wat willen ze eigenlijk zeggen ?
Wie weet ?

Torah

dinsdag, december 13, 2005 Categories: Leuk
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Comments are closed on this post.