Jiu-Jitsu Lifestyle

Tropisch weer in België... zalig. Rustig een dagje aan het meer van Rotselaar doorgebracht. Alhoewel rustig ?

Je wandeld tussen de handdoeken en bikini's om samen met je vrienden een plaatsje aan de boom de vinden. Je weet wel die ene boom aan het meer, waar je een beetje schaduw kan vinden. Na enkele vriendinnen aan het werk te zetten om je rugje ingesmeerd te krijgen, neem je de gelegenheid om als dank u er eentje in het water te gaan gooien. Firemans carry, gewoon geweldig, tenminste als je bij de eerste poging niet struikeld over iemand zijn voeten en plat met je gezicht in het gras valt. Je krijgt een 'wat doe je nu ?' reactie en houd je van de onnozele. Even later gewoon opnieuw een firemans carry en ditmaal met succes.

Je komt nog maar net terug het water uitgekropen of je voelt ineens de klap van een trainingstok. Daar sta je dan op het strand en je dekking gaat omhoog, je shoot een double leg en even later lig je te worstelen. Meer dan de helft van de braadkippen denkt dat we echt aan het vechten zijn en zeker als je er wat fake ground and pound aan toevoegd gaan de roddels aan het rollen. Je stopt er even mee en probeert te conformeren met een spelletje tennis...

Ale tennis ? Zo met een balleke en houten plankskes. Pfff, saai... plots voel je een arm rond je keel gaan en word je naar achter getrokken, je denkt dat het een van de voetballerkes is, maar merkt even later dat het je broertje is. Dan maar terug een beetje vechten. Ondertussen is een van de vrouwen mee aan het vechten en kijk ik toe, hoe ze in mount vastgezet word. Altijd met goede raad paraat, wil ik haar nadien even uitleggen hoe je hip-escape doet. Je weet wel diene truk dat ze je de eerste les leren om uit deze klote positie te raken, maar waar je eigenlijk jaren mee bezig bent om het goed te kunnen. Blijkt even later... in zacht zand gaat dat gewoon niet ! Ah ja, adapt and overcome.

Tijd voor broodjes en misschien nog even een beetje zot doen met enkele naastliggende fritzak-rokertjes. Beetje in het zonnetje rusten tot er plots een hoop water over je kop terecht komt. Dan maar opnieuw beetje rollen en met de stokken slagen.

Groepjes geven hun schaduw af en verplaatsen zich naar voor hun rustigere gebieden van de ligzone en wij blijven rustig vechten, grollen en zot doen. 

Het grappling virus is besmettelijk en je raakt het nooit meer kwijt... gelukkig :)

maandag, april 30, 2007 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Jiu-Jitsu Lifestyle

dinsdag, mei 1, 2007 Wolverine
Look outside up into the sky and all your prays will come true. The sungod

Jiu-Jitsu Lifestyle

dinsdag, mei 1, 2007 meisje van de broodjeszaak
ik heb anders wel goed gesmeerd.koud of warm?die vraag stelde ik slechts2maal en den andere lang bijna in slaap,maar die geluidjes die ik hoorde,mmh,wat vind je erzelf van? die spiertjes voelde wel goed aan,zachte buikjes,mooie billetjes,en dat water dat langs je nek naar beneden drupt,wie gaat de volgende keer mee?haha so i pray to the sungod, i hail the sungod, and i love the sungod, but why the sungod do not exist?

Jiu-Jitsu Lifestyle

maandag, april 30, 2007 Wolverine
Vetzakskes, vetzakskes... dat zal wel... was er weer maar eentje die het niet kon laten om aan onze gespierde lichamen te prullen... The sungod

Jiu-Jitsu Lifestyle

maandag, april 30, 2007 meisje van de broodjeszaak
allemaal VETZAKSKES!!'t was zalig,paar schrammen,bikini die niet blijft steken,verschuift langs alle kanten,ik moet me dringend een boxershort kopen(hint)''wanneer komen die van ken.be'' uit?zo mooi bruin krokant gebruind in een strak goud broekske,SEXY zo'n dagen zijn om over te doen LOVE to the sungod.

Jiu-Jitsu Lifestyle

maandag, april 30, 2007 Joel
zalige dag aan het meer, lekker zonneke en water net fris genoeg om af en toe is af te koelen, wat wel nodig was met die hete meiskes... euh zon. Af en toe is worstelen en kali'n om die oude techniekjes is terug te verfrissen en om terug zin te krijgen in gevechtssport. Hail the sungod!

Jiu-Jitsu Lifestyle

maandag, april 30, 2007 Hulk
Dus mannen , Als het volgende week zondag nog goed weer is een extra roltraining in het zand aan het meer van rotselaar !!! En breng de vriendinnen maar mee voor flyer's uit te dele we zijn een bikini van KEN.be aan het ontwerpen :-) So pray to the sungod !!!
Comments are closed on this post.