Arbi Muradov wint van Bob Ruijg

Na even kort aftasten, opent Bob de partij met een rechtse overhead. Deze treft doel op het hoofd van Arbi, gelukkig zit Arbi's dekking op de juiste plaats, zodat erge schade voorkomen wordt. Zoals Arbi verwachtte, volgt Bob met een shoot. Arbi kan deze afblokken en krijgt double underhooks op Bob.

Na een o-uchi-gari kan Arbi de takedown krijgen en komt hij terecht in half-mount (rechterbeen gevangen). Arbi heeft even moeite met de kracht van Bob. Bob probeert enkele malen te bruggen, maar Arbi heeft een fantastische balans en kan de top-positie behouden. Na wat stoten op het lichaam van Bob, weeet Arbi zijn rechterknie te bevrijden.

Arbi krijgt mount en begint voor de armbar te gaan. Bob kan bruggen en Arbi komt terug terecht in half-mount (rechterbeen gevangen). Arbi krijgt side-control en begint de arm van Bob aan te vallen. Bob verdedigt de armbar goed, maar loopt bijna in een americana. Bob weet zich te bevrijden door naar turtle-position te draaien.

Arbi houdt de arm vast, staat recht en springt naar armbar. Bob staat recht en slamt Arbi licht. De armbar zit echter en Bob klopt af. Arbi wint de partij op submission na precies 2 minuten!

Arbi Muradov vs Bob Ruijg op youtube...

Meer over dit gala at Wim's Place...

maandag, januari 21, 2008 Categories: Besprekingen Competitie Competitie Filmkes
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Comments are closed on this post.