Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

Gisteren was het dan zo ver. Eindelijk kon de partij tegen Duncan doorgaan. Maar eerst mocht Majanka nog een rematch tegen Nadia neerzetten. Ze had de eerste partij na de pauze, maar de 6 eerste matchen waren binnen enkele minuten gedaan. Het was dus even vlugger vechten als verwacht. Majanka was er echter klaar voor. De partij begon rechtstaand met veel bokswerk van beide vechters. Enkele goede treffers van beide kampers en dan volgt er een clinch. Enkele malen word er terug uit de clinch gebroken en verder gebokst totdat er een takedown volgt. Majanka komt onder te liggen, maar weet Nadia in een triangle choke te steken. Nadia verdedigd, maar na enkele stoten en een beetje trek en sleurwerk weet Majanka de choke aan te zetten. Majanka wint de rematch en het is duidelijk dat haar kunnen scherper en scherper word.

Enkele gevechten later is het dan aan mijn beurt. De partij begint traag en tot mijn grote verbazing staat Duncan links voor en komt niet op mij afgestormd. Is dat even pech hebben. Er word een beetje afgetast en Marc komt in, waarop ik overga naar een single leg. Duncan weet recht te blijven en de clinch word gebroken, ik probeer nog met een highkick na te trappen. Even later probeer ik opnieuw een takedown, maar kom uiteindelijk in guard terecht. Ik begin aan te vallen vanuit rubberguard. Marc houd alle gaatjes goed toe en ik overhaast me, waardoor hij weet terug recht te staan. Een lowkick volgt en dan gaat bij mij het licht uit. Ik ben blijkbaar gevallen voor een van Duncan zijn trademark moves tegen openguard.

Als ik terug bij bewustzijn ben suist mijn linker oor en blijkt mijn evenwicht niet zo goed te functioneren. De dokter kijkt even alles na en verteld me dat er geen problemen zijn. Vandaag zit ik met een beetje hoofdpijn, mijn oor voelt nog steeds dof aan en mijn knie staat een bultje op. Dat was het dan, de partij waar ik zo lang op gewacht had.

Heb de laatste week een dagboekje bijgehouden, het zou leuker geweest zijn om het te posten moest ik gewonnen hebben... Maar ik ben blij dat de partij doorgegaan is, ik voelde me gisteren voor de partij tip top en had nergens last van. Geen last van mijn voet nog van mijn nek. Ik ging dan ook vol overtuiging de ring in, maar Duncan was me te slim af...

zondag, april 1, 2007 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

maandag, april 2, 2007 Wim
Goed gevochten Majanka! Het was een prachtige partij. Ken ook goed gevochten. Zo'n dingen gebeuren en tegen Marc is dit zeker en vast geen schande. Proficiat Marc, toffe reactie trouwens!

Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

maandag, april 2, 2007 Christophe aka Loco aka Patrick
Majanka ... super goed gevochten!!! Je blijft maar beter en beter (of moet ik zeggen: gevaarlijker en gevaarlijker) worden! Tom, waarschuw je Japanse vrienden maar dat Majanka er op een dag aankomt! ;o) Dat Ken van Marc heeft verloren doet niet af aan zijn kwaliteiten ... Marc Duncan is nu eenmaal topniveau! Zoals Martijn de Jong zegt: "Zelfs in het tennis top-10 heeft iedereen wel eens van iedereen verloren"!

Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

maandag, april 2, 2007 hulk
Lap ik ben de foto's vergeten . Het zal voor einde deze week zijn . Sorry

Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

maandag, april 2, 2007 Marco (scheids)
Leuk om jullie weer eens te ontmoet te hebben, en dit keer zelfs in Belgie ... Majanka gefeliciteerd ... Ken volgende keer beter .... Groeten, Marco (scheids).

Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

maandag, april 2, 2007 Big Tim
"Our greatest glory is not in never falling but in rising every time we fall. " That's my boy ! (-:

Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

maandag, april 2, 2007 Ken
Marc deed een footstomp (fake?) en vervolgde met een cross over mijn open guard. Iets wat ik hem al 3 maal had zien doen in het verleden. Dit deed het licht uit. Er volgde nog een stoot naar mijn oor, waarna de scheidsrechter tussen kwam. Tada... en inderdaad... Our greatest glory is not in never falling but in rising every time we fall. Alle maar dan wel niet te rap rechtstaan, want anders val je dadelijk terug op je poep :)

Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

maandag, april 2, 2007 Big Tim
Weeeeral te voet naar huis gemoeten dus.... (-; Eigenlijk ging ik er ook wel van uit dat je zou winnen omdat ik weet wat voor een fantastische vechter je bent maar je kunt blijkbaar niet alles incalculeren, ook ongeluk schuilt in kleine dingen en je tegenstander was bovendien ook van een goed niveau. Dus dit verlies doet natuurlijk geen enkele afbreuk aan je kwaliteiten en vooraleerst moet je het lef dan ook maar hebben om een ring in te stappen, iets wat op zich al het nodige respect verdient, ik zie het mezelf voorlopig niet doen. Jammer maar helaas, maar de Ken die ik ken (no pun intended) is hier niet kapot van en zal het waarschijnlijk allemaal snel weten te relativeren. Had je nu een trap op je oor gekregen of hoe is het nu eigenlijk foutgelopen?

Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

zondag, april 1, 2007 tom aka saku aka suki
Hey ken, Spijtig dat het zo verlopen is. Ik was echt even verschoten. Had niet verwacht dat het zo zou gaan. Ik ben op straat dan maar willekeurige mensen beginnen heelhooken uit frustratie en in uw eer om wraak te nemen :)(jokeske he). Hopelijk komt er ooit is een rematch! En anders heelhook ik Duncan wel is ;). Tot op de training! Overigens respect voor Duncan om zich zo sportief op te stellen!

Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

zondag, april 1, 2007 Marc Duncan
Ken, Het was me eer om tegen je te knokken man! Je bent een relaxte gozer en een enorme goeie knokker! Het stuivertje is nu mijn kant op gevallen, voor het zelfde geld had het anders om geweest! Hoop dat het snel beter met je oor mag gaan! Groeten, Marcus

Majanka vs Nadia en Ken vs Marc

zondag, april 1, 2007 Matty
hey proficiat Majanka!!!!!! mooi gedaan, en ken :s srry mate, ik neem aan dat zelfs de beste eens een dagje minder hebben... :( volgende keer dubbel zo hard er tegen aan! anyhow, proficiat voor beide om het nogmaals eens te verduidelijken dat exit vechters echt geen simpele vechters zijn ;)
Comments are closed on this post.