ADCC Holland

Vandaag hebben Maurice, Wim en Christophe hun kans gaan wagen op de voorselecties van het grootste submission wrestling tornooi van de wereld : Abu Dhabi

Ik vind het nog steeds raar dat wij als belgen ook aan de qualifier van nederland mogen deelnemen, maar je hoort ons niet klagen. Houdini moest het opgeven voor een enkelklem, Loco kon uitkomen tegen Hans Stringer (die het open gewicht won) en Wim was de gelukkige winnaar in zijn gewichtsklasse.

Binnen enkele weken is het de belgische qualifier, benieuwd of daar ook zo veel goeie vechters komen opdagen...

zondag, november 5, 2006 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

ADCC Holland

donderdag, november 9, 2006 Ken
Tijgerslip ? Het is Hans Stringer niet Ken String hey... Trouwens Loco, las ik dat goed... heelhook op wedstrijd gedaan... en ik maar denken dat je enkel americana kon :)

ADCC Holland

donderdag, november 9, 2006 nicolas
Ken in een tijgerslip? ah nee die was niet meegekomen.

ADCC Holland

woensdag, november 8, 2006 Christophe aka Loco aka Patrick
Er was geen gedeelde derde plaats. De twee verliezers van de halve finale moesten tegen elkaar vechten voor de derde en vierde plaats, en ik heb die wedstrijd tegen Jordy gewonnen met een (krakende) submission. Gewoon foutje op Mixfight, de medaille ligt thuis in de kast als iemand 'm wilt zien! ;o) Heb m'n eerste partij in de -88 klasse verloren op submission tegen een razende Hans Stringer ... maar ik heb 'm toch kunnen doen zweten (en trots)! In het Open Gewicht (Absolute klasse) moest ik m'n eerste partij tegen Bram van Koppen vechten. Ik heb in het verleden altijd verloren tegen een supertechnische (en verdomd sterke) Bram, en hij zag er weer enorm scherp uit, dus vreesde meer van hetzelfde. Na een sweeppoging vanuit mijn guard kon ik op zijn rug geraken en hem - wonder boven wonder - choken. Z'n eerlijkheid en openheid waren wel aandoenlijk: toen ik na de partij tegen hem zei dat ik dit resultaat nooit had verwacht, zei hij heel ad rem en gemeend "ik ook niet"! Hahahaha, superkerel, ik kijk al uit naar onze volgende ontmoeting. Daarna een kerel in een dertigtal seconden geheelhooked, waarna ik uitkwam tegen Andy Jekel van Tatsujin. Behoorlijk zware kerel, dus wou niet te veel risico's nemen (vooral niet na de slag tegen m'n achterhoofd die een "worp-inzet" had moeten zijn). Heb hem in m'n guard gekregen, en de hele tijd aangevallen, maar was onbegonnen werk ... veel te sterk. Hij heeft uiteindelijk gewonnen op punten (weet al niet meer of het voor een guardpass of iets anders was), wat toch niet slecht was gezien het feit dat de supersterke en supertechnische Hans Stringer later de finale "slechts" op beslissing van deze kerel won. En toen moest ik voor de 3de en 4de plaats vechten tegen Jordy. Erg technische en beweeglijke kerel, maar ik train met Maurice dus ik kan wel wat hebben ... kon hem vangen met mijn americana met één hand. Hij geloofde er blijkbaar pas in toen zijn arm begon te kraken, maar reageerde er achteraf erg sportief op. Topkerel! Was al bij al een erg leuke dag, vooral met de professionele cheerleader-begeleiding voor Wim en mij! ;o)

ADCC Holland

dinsdag, november 7, 2006 Ken
Kan het natuurlijk niet met zekerheid zeggen, maar waarschijnlijk was het een gedeelde 3de plaats. Indien Jordy dan van Hans verloren heeft, krijgt hij de eerste of enige vermelding op de 3de plaats.

ADCC Holland

maandag, november 6, 2006 nicolas
vreemd, op mixfight.nl lees ik dit: Absolute Male 1. Hans Stringer, Cadu 2. Andy Jekel, Tatsujin Dojo 3. Jordy Peute

ADCC Holland

maandag, november 6, 2006 nicolas
is nice! betekent dat dat wim nu geplaatst is voor de europese qualifiers?

ADCC Holland

zondag, november 5, 2006 Ken
Blijkbaar heeft Loco Patrick ook nog de derde plaats in het open gewicht weten te halen. Alle partijen gewonnen op submissie, waaronder een rear naked choke tegen Bram Van Koppen.
Comments are closed on this post.