Vriendelijkheid van onze medemens

Ook al is het voor de meeste onder ons zomervakantie, toch heb je soms zo van die dagen. Je kruipt uit bed, zo een uur of twee later als gepland. Dan strompel je de badkamer binnen en bij het tandenpoetsen schuif je uit zodat heel je tandvlees openligt. Even later sta je in de lift en weet je dat de gps nog op tafel ligt. Zo een 5 minuten later sta je aan de auto en kun je dan gelukkig op stap... Tot je enkele verkeerslichten verder, de wagen niet meer gestart krijgt. Dit natuurlijk in het midden van de kruising. Je puft en duwt de wagen zo veel mogelijk aan de kant. Je belt naar de hulpdienst om te vertellen dat je batterij volledig leeg is. En dan komt menig idioot voorbijgereden, met de autoramen helemaal open, die van ver al naar je schreeuwt : "Eee, oee, stommerik zet a vier pinkers nekeer op"

Vandaag stond ie in het nieuwsblad op de voorpagina, een of andere 'Martial Arts Expert' had hem blijkbaar hevig toegetakkeld en met auto en al op een boom gesmeten.  Tja, die vechtsporten zijn enkel maar goed om mensen agressief te maken stond er in het artikel...

En nog even voor de mensen, die het sarcasme niet begrepen en of van hollandse afkomst zijn, enkele verduidelijkingen. Pinkers zijn richtingaanwijzers en a is uw. Verder was heel het verhaal harde realiteit behalve voor de 2e paragraaf. Wetende dat die autobestuurder waarschijnlijk net zo een leuke voormiddag als mij achter de rug had, heb ik gewoon even teruggeroepen : "Bedankt, zal ze dadelijk opzetten." Een leugentje om bestwil noemen ze dat, want met een platte batterij kan ik helemaal mijn richtingaanwijzers niet opzetten.

maandag, augustus 14, 2006 Categories: About Me
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Vriendelijkheid van onze medemens

woensdag, augustus 16, 2006 Tom
Totally zen. Mind over matter. We zijn trots op u, sensei ;-)
Comments are closed on this post.