Van oudejaars avond naar nieuwjaar

Voila, de eerste dag van het nieuwe jaar is begonnen. Velen zullen momenteel wel met een kater zitten of nog languit liggen te ronken. Maar als niet drinker heb ik enkel maar last van Chiclete, die hier alle aandacht probeert op te eisen. Elke twee woorden moet ik er eentje hertypen want haar pootjes passen juist op het toetsenbord. Ah ja, adapt and overcome, right ?

Hierboven alvast enkele fotokes door Titi, maar ik hoop dat ik ze vlug kan aanvullen met prentjes door Wim, Leen, Dimitri, Angelica, ...

De laatste dagen zijn enorm gezellig geweest. Heb de trainingen eens op een laag pitje gezet en ingeruild voor enkele fuiven en feestjes. Kwas al vergeten hoe je oren, na 2 dagen, soms nog piepen van de luide muziek. Je kleren, die in de morgen je kamer laten ruiken alsof het een rokerslokaal is. Je weet wel zo een ruimte op het werk waar alle junkies aan hun marlboro staafjes kunnen trekken. Foei Kathy...  Inderdaad, ik ben niet echt zo een rook liefhebber. Ben dan ook blij dat ik vanaf vandaag eindelijk geen stinkende sigaretten meer kan tegenkomen op restaurant. Genoeg geklaagd.

Nieuw jaar, nieuw begin, al onze nieuwe dromen tot werkelijkheid ombouwen... Happy New Year 2007

maandag, januari 1, 2007 Categories: About Me Vrienden
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Van oudejaars avond naar nieuwjaar

dinsdag, januari 2, 2007 Christophe aka Loco aka Patrick
Mooie foto's, zag er een leuk feestje uit! :o) Aan iedereen m'n allerbeste wensen voor 2007 met bovenal een goede gezondheid en veel rolplezier!

Van oudejaars avond naar nieuwjaar

dinsdag, januari 2, 2007 Ken
Thanks, heb ook de prentjes van Hulk toegevoegd...

Van oudejaars avond naar nieuwjaar

dinsdag, januari 2, 2007 Oliver
Hi maatjes, ziet er naar uit dat ge u allemaal goed geamuseerd hebt. Beste wensen voor het nieuwe jaar!

Van oudejaars avond naar nieuwjaar

maandag, januari 1, 2007 Hulk
Normaal moet ge nu een mail hebben gekregen met een link naar mijn foto's
Comments are closed on this post.