Euro Millions

Net geen multi miljonair geworden, wel 16 euro gewonnen, samen met 6 van mijn collegas. Alle, nog niet zo veel verlies dus. Niet dat ik een gokker ben, maar stel je voor dat ik niet mee had gedaan en al mijn werkgenoten de dikke pot wonnen... Helemaal alleen op Sony maandag morgen. Anyway, als het geld kost ben je er niet echt veel mee.

Dit in tegenstelling tot Jeroen, die ik vandaag maar zijn tweede streepje heb gegeven. Hij geraakt zelden op een mega-training en het was echt wel nodig. Jeroen is de laatste maanden echt verbeterd, nu hem enkel nog eens mee naar wedstrijden krijgen :)

Verder niet vergeten... Wok met nieuwjaar ten laatste volgende week met Wim afhandelen. Zondag om 20u supercity leuven voor Borat. Volgende week ADCC en de week nadien BJJ dutch open. Slaapwel en tot morgen vroeg...

vrijdag, november 17, 2006 Categories: About Us
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Euro Millions

maandag, november 20, 2006 nicolas
het meest storende eraan voor mij was dat die dikke geen geslachtsorgaan had

Euro Millions

maandag, november 20, 2006 Ken
Man, die naakte worstel scene was gewoon horible... dat gaat maanden duren voordat mijn bewustzijn deze beelden verdrongen heeft... was wel grappig dat tijdens de eindgeneriek op de 4de plaats ofzo al credits gegeven werden aan de naked wrestling fight choreographer... stel je voor wat een job :)

Euro Millions

maandag, november 20, 2006 nicolas
ik vraag mij af wat borat over BJJ beoefenaars zou zeggen... waarschijnlijk dat ze ook "blue hats" moeten dragen
Comments are closed on this post.