Een kip is soms geen hond

Zoals verwacht... vanaf morgen zullen we meer op muziek trainen. Na een gezellige Firmin Crets film avond, heb ik besloten om ons vooral op de rumba versie te concentreren. Hier alvast de songtekst, kwestie van op de training gene tijd te verliezen aan het van buiten leren...

Paul Severs
geen wonder dat ik ween

Geen wonder dat ik ween
Dat ik ween van de pijn
Nu dat wij in 't leven
Niet meer samen zijn

Ieder uur zonder jou
Duurt een eeuwigheid lang
Het is dus geen wonder
Dat ik naar jou verlang

Oh oh meisje
Kom bij mij
Oh oh dicht bij mij
Zie je niet mijn verdriet
Oh oh
Kom bij mij
Oh oh dicht bij mij
Zie je niet mijn verdriet

Geen wonder dat ik ween
Dat ik ween van de smart
Nu dat ik moet leven
Met een gebroken hart

'k Was gelukkig voorheen
Kende niets van die kwaal
Het is dus geen wonder
Dat ik nog steeds herhaal

Oh oh meisje
Kom bij mij
Oh oh dicht bij mij
Zie je niet mijn verdriet
Oh oh
Kom bij mij
Oh oh dicht bij mij
Zie je niet mijn verdriet

Oh oh
Kom bij mij
Oh oh dicht bij mij
Zie je niet mijn verdriet
Oh oh
Kom bij mij
Oh oh dicht bij mij
Zie je niet mijn verdriet

Oh oh
Kom bij mij
Oh oh dicht bij mij

dinsdag, februari 20, 2007 Categories: Leuk Songteksten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Een kip is soms geen hond

donderdag, februari 22, 2007 Ken
Bedankt voor alle lof, dat standbeeld is trouwens mijn over over grootvader, langs de kant van mijn vader.

Een kip is soms geen hond

donderdag, februari 22, 2007 Big Tim
Dat is natuurlijk de typische reactie die ik van je verwacht had beste Ken. Maar je gaat me hier niet proberen te bedotten door te doen alsof de plannen je desk zijn gepasseerd en jij vervolgens nauwelijks een aandeel zou hebben hehad. Uiteraard komt het idee van Arbi, en hij zal daarvoor alle krediet krijgen, maar wie heeft er voor de vorm, de uitwerking en de realisatie van project Severs gezorgd ? Inderdaad ja, diezelfde man bij wie de eindverantwoordelijkheid ligt van alle grote projecten in het Leuvense. En terwijl een Christophe ondertussen z'n zoveelste persconferentie zou hebben afgewerkt en een Maurice al lang met z'n kop op de voorpagina van alle grote internationale kranten had geprijkt blijf jij heel bescheiden uit de spotlight en beperk je de publicitieit tot een summier berichtje op een webpagina, heel kenmerkend voor je Leuvense no-nonsense attitude van "gewoon doen is al gek genoeg". Maar beschouw dit nu allemaal niet als een verwijt, integendeel, het siert je en zo zal je ook de geschiedenisboeken ingaan; bescheiden maar kordaat, je makkelijk scharend in het rijtje der groten samen met moeder Theresa, pater Damiaan en Jezus want ook zij zetten zich in voor de zwakkkeren vd maatschappij terwijl ook zij tegelijk hun eigenbelang aan de kant schoven. Je merkt het, ik ben onverdeeld positief, maar ik ben dan ook niet de enige die dit bejubeld, in een mailwisseling met de burgemeester van Leuven kon deze niet anders dan bevestigen en hij maakte duidelijk dat de nodige fondsen voor een standbeeld op de Grote Markt zsm zullen worden vrijgemaakt : "een eer die normaal gezien enkel toekomt aan overledenen, maar dit heef nu eenmaal belangrijkere proporties" aldus Tobback. Het zou iets als dit moeten worden : http://mirror-uk-rb1.gallery.hd.org/_exhibits/places-and-sights/_more2000/_more09/Germany-Berlin-Soviet-War-Memorial-statue-of-kneeling-soldier-carrying-helmet-ATE.jpg De mogelijke ondergravering : "Een man die zijn volk leerde groot te zijn door bescheiden te blijven" Je kunt niet geloven hoe trots ik ben om samen met een levende legende zoals jij deel uit te maken van dezelfde club, hulde aan jou Ken.

Een kip is soms geen hond

woensdag, februari 21, 2007 Ken
Eigenlijk gaat alle eer naar Arbi, die met het idee over de boeg kwam.

Een kip is soms geen hond

woensdag, februari 21, 2007 Christophe aka Loco aka Patrick
Hahahahaha ... als er iemand in de prijzen moet vallen op het einde van het jaar zijn het Big Tim en Heelhook Tom wel voor hun zalige posts ... humor!!!

Een kip is soms geen hond

dinsdag, februari 20, 2007 Big Tim
Mag ik je hierbij complimenteren met dit prachtig initiatief Ken ? Ik had al wel eens iets gehoord over het feit dat er op de Leuvense trainingen soms "een muziekje" werd gedraaid en in mijn onwetenheid ging ik er altijd van uit dat het dan ging om moderne en hippe tonen (50cent, Emenim,Leng Tch'e of weet ik wat voor jong geweld) om daarbij het inmiddels bekende jeugdige en coole imago van Exit te onderstrepen, maar ook niet meer dan dat. Het is nu wel duidelijk dat er bij jullie meer aan de hand is en door het repertoire van Paul S. te spelen toont Exit Leuven zijn maatschappelijk engagement door aan te geven dat Exit meer is dan een club van alleen maar jonge en viriele goden. Nee, mensen die in een beschutte werkplaats werken, bejaarden en anders geaarden verdienen ook een plaats in onze maatschappij en bijgevolg inderdaad ook binnen Exit. Het is dan ook zeer juist door hier mee te stellen dat iedereen welkom bij ons is en dat het om meer gaat dan louter en alleen maar een beetje "over de grond rollen". Dus nogmaals een applaus van mijnentwege voor deze brilliante zet en ik zou aan Maurice willen voorstellen om binnenkort in onze Antwerpse afdeling ook met een gelijkaardig initiatief te starten doch met een lichte Antwerpse twist. Waarom geen Bobbejaan Schoepen, La Esterella of Jo Leemans op onze trainingen laten klinken ? We zouden hiermee het volks karakter van onze club benadrukken en tegelijk duidelijk maken dat ook wij ons openstellen voor de bredere lagen vd bevolking. Ik ben er van overtuigd dat ik niet de enige ben die zoiets zou toejuichen. Dus chapeau voor jou Ken en alhoewel 2007 pas begonnen is denk ik dat er al veel zal moeten gebeuren om eind december niet als man vh jaar te worden erkend !
Comments are closed on this post.