kfm

Hier kan je alles kwijt over bekende vechters, technische discussies en andere zever over vechtsporten.
3/08/2012 15:56:57
Bekijk gebruikers profiel voor Arlin
Totaal Inzendingen: 2

kfm

hey 

ik ben Dimitri nieuw hier, ik ben 23j doe sinds kort aan een nieuwe sport keysi fighting method oftewel kfm vooral gekend bij de dark knight trilogy gebruikt door christian bale.

en ik vraag mij af of er hier nog mensen zijn die die sport kennen, ofwa beoefenen? van zover ik tot nu toe weet ben ik  de enige in belgie.

ik vind da een leuke sport omda da makkelijk te leren is efficiënt is  en da heeft alles, self defense, full contact, grondvecht, wapens. het is ook vrij nieuw hierdoor is dat ook makkelijk om met andere sporten te combineren, ik weet da de makers van deze sport samen met leden van de gracie family samenwerkt voor het grondvechten, die willen samen het slagtechnieken en het ground and pound  beter uitwerken enzo. 

ikzelf heb vroeger nog aan thaiboks gedaan, maar ben moeten stoppen door een sportblessure, maar omdat ik al 3 keer bijna ben overvallen, en al een aantal keer  mij op een fuif of cafe ofzo heb moeten verdedigen voor onbekende redenen, vind ik het toch belangrijk een vechtsport te blijven doen

en zijn er mensen die hier bepaalde handige echt bruikbare zelfverdedigings  technieken ofzo kennen, die ik ook mischien met kfm can combineren?


alvast bedankt

14/06/2013 1:59:55
Bekijk gebruikers profiel voor Keysi
Totaal Inzendingen: 1

Re: kfm

Hey,

Ik ben Shaun, ben 21jaar en ben nieuw hier. Ik vroeg mij af of gij toevallig een plaats hebt gevonden waar ge KFM kunt leren? Ik zou héél graag KFM leren, maar het is precies echt niet bekend in België. Moest ik nu geen club vinden, is het dan doenbaar om in zelfstudie te leren of hoe doe jij het?

 

Groeten,

 

Shaun

16/06/2013 18:19:19
Bekijk gebruikers profiel voor Arlin
Totaal Inzendingen: 2

Re: kfm

hey

 

neen hier in belgie zijn gen clubs om da te doen, ik kende 2 broers die me daar wat van leerde maar die zijn een onderhalf jaar terug verhuist naar Engeland waar er wel clubs voor zijn en waar zij dat indertijd leerde.

 

verder is kfm meer een fullcontactsport geen zelfverdediging (al kun je dat daar ook voor gebruiken) dit is met heel simpele klemmen en takedowns enzo heel makkelijk maar toch efficiënt, daarmee ligt de nadruk op veel trainen sparren schaduwboksen enzo en dus kun je dat eigenlijk heel makkelijk via internet leren als je met 2 of meer bent. 

Vroeger was er een hele online cursus maar vanwegen een splitsing tussen de makers van die sport zijn die cursussen tijdelijk offline maar komt er binnenkort terug op.

 

Ik heb nog een hoop filmkes van de basis van deze sport en net zoals veel sporten is het begin saai en soms belachelijk, maar na veel oefenen begin je wel te zien dat da toch een vrij leuke en toch ook realistische vechtsport is moest je willen geeft uw mail adres maar en dan zal ik ze wel doorsturen. en verder daarna als je da kunt kun je ook veel filmkes op youtube enzo bekijken tot die online cursus terug op hun website staan, en kun je zelf met uw maten zien wa bij u past en nie.

En deze sport is ook heel makkelijk te combineren met andere vechtsport, de beste daarvoor zijn bjj jkd en thaiboks

 

2/02/2014 0:00:56
Bekijk gebruikers profiel voor GinRyuNinja
Totaal Inzendingen: 2

Re: kfm

Klinkt goed