IDM 2005  

Vorig weekend was het weer internationale duitse kampioenschappen voor braziliaans jiu-jitsu en grappling. Spijtig genoeg is deze wedstrijd niet enkel op meer dan 5u rijden van Belgie maar hebben ze dit jaar nog eens de prijzen verhoogd naar 55 euro om deel te nemen. Gewoon belachelijk om te gaan vechten in een ko systeem zonder herkansingen. Ze zouden beter eens sponsers beginnen te zoeken.

Ik besloot dan ook om niet deel te nemen en me naar de Fros budo dag te begeven om er een gezellige middag traditionele vechtsporten te gaan doen. Een beetje drukpunten bijwerken en voor de eerste maal eens middeleeuws zwaardvechten en worstellen te bestuderen. Tussenin nog een beetje capoeira gedaan en zondag gaan rondsnuffelen op de boekenbeurs op de expo te Brussel. Hoop dat m&m er klaar voor zijn aan de andere kant van de wereldbol.

maandag, oktober 17, 2005 Categories: About Me About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Simpsons 

Marge: Homer, the plant called. They said if you don't show up tomorrow don't bother showing up on Monday.
Homer: Woo-hoo. Four-day weekend.

vrijdag, oktober 14, 2005 Categories: Leuk
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Felipe Costa 

Felipe stond vorige week in de krant. Hier is een ruwe vertaling...

Een van de belangrijkste vertegenwoordigers van BJJ bezocht Hermosillo.

Felipe weigerde een hotelkamer en verbleef in het huis van zijn gastheer om zo meer tijd met hem door te kunnen brengen.

The BJJ wereldkampioen kwam aan in Hermosillo en zal morgen zijn seminarie, over deze op grondgevecht gebasseerde stijl, afronden.

Hij is 27 jaar en heeft de bijnaam "magrinho" omdat hij zo mager is, hij werd bekend na de 2003 wereld kampioenschappen, waar hij de winnaar was van de extreem ongelooflijk lichte divisie. Sinds dan heeft hij steeds op de podiumplaatsen van deze klasse vertoefd.

Hij begon zijn braziliaans jiu-jitsu training toen de sport nog niet populair was in Brazilie, op het moment dat hij vooral bezig was met zichzelf beter te leren verweren. Omwille van zijn jiu-jitsu groeide zijn relaties in het leven and dit was een van de redenen waarom hij in het huis van Carlos wilde verblijven. Carlos is een van de leden van de Mexico Jiu-Jitsu club.

Magrinho is klaar om nog eens terug te komen...

woensdag, oktober 12, 2005 Categories: About Me Vrienden
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Debbie en Oli 

Vrijdag waren we met zijn alle op het trouwfeest van Oliver en Debbie.

We hebben er reuze lekker gegeten, maar ook veel plezier gemaakt. Sander was zoals gewoonlijk weer in de nabijheid van vrouwelijk schoon en ook wij waren in de nabijheid. Patrick nam dan ook de gelegenheid om closer bij Cookie te komen. In de duisternis kwamen we ook Kenneth tegen, die plechtig beloofde meer te komen trainen. Ook de liefde bij de andere koppels was over duidelijk. Veel plezier op reis in Thailand voor ons nieuw koppel en hier de andere fotokes.

zondag, oktober 9, 2005 Categories: About Me Vrienden
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Hybrid Dojo 

Ik was juist even aan het lezen op een site van een team uit brussel. Tot mijn verbazing kwam ik de volgende tekst tegen : "To make sure there was no discussion, Badr quickly submitted Zelim. I don't want to point a finger in anyone's direction, but let's make this clear, Badr and Zelim have the same team/coach, and it was a real final." Ik ben dan ook van mening dat de wijzende vinger in onze richting was. Zeer spijtig want het is volgens mij nog steeds de keuze van de coach of hij zijn vechters tegen elkaar laat vechten. Voor alle duidelijkheid, wij vechten nooit wedstrijden tegen elkaar en indien je ons tegen elkaar ziet vechten, mag je zeker zijn dat dit opgezet spel of een fake fight is. We doen dit enkel omdat de organisatie ons verplicht om te vechten. Indien er andere vechters dan onze het tot de halve finales van het open gewicht elite zouden raken, dan moesten wij onze podium plaatsen tenminste niet verdelen met papier, rots en schaar. We komen namelijk om te vechten.

Spijtig,
Ken

vrijdag, oktober 7, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Geen training op vrijdag 

Vrijdag geeft Oliver zijn ja woord en zal er geen training zijn te Leuven. Wel is er training op zaterdag morgen en als er kanidaten zijn ook op zaterdag middag. Voor vrijdag spreken we af rond 19:45 op de parking bij me thuis. Dan kunnen we voor het dessert eten eerst nog iets gaan eten of drinken met zen allen.

woensdag, oktober 5, 2005 Categories: About Us Lessen
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Wedstrijd Erpe-Mere 

Exit was gisteren met een groot aantal vechters op een wedstrijd in Erpe-Mere. Veel volk in wit, weinig in blauw en enkele in paars. De organisatoren opteerden echter voor een mix-poule systeem waarbij je meerdere malen kan vechten ook al verlies je eens. Dit was reuze leuk voor de beginners en gaf de gevorderden de kans om eens tegen meerdere goeie vechters uit te komen. In blauw splitste men op in 2 gewichtsklassen en in paars enkel open gewicht. Was voor mezelf en torah natuurlijk een tegenvaller want de lichtste tegenstander woog al 15 kilo zwaarder. Enkel de eerste partij verloor ik op een advantage, alle andere won ik. Hier enkele fotokes en als ze te donker zijn dan moet je zelf maar photoshop gebruiken om ze lichter te maken want ik ben er dit maal te lui voor...

Resultaten:

Sander en Tim: 1ste plaats -61kg wit
Wim en Maurice: 1ste plaats -79kg blauw
Ken, Maurice en Wim: 1ste plaats open gewicht blauw en hoger
Sofie: 3de plaats vrouwen
Christophe: 3de plaats +79kg blauw
Ken: 3de plaats paars open gewicht

Al bij al een leuke wedstrijd en voor het geval flappy een vriendin heeft, hij was die miss niet aan het binnen doen, dat waren wij aan het doen :)

zondag, oktober 2, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Hulk werd kampioen 

Voor iedereen die het nog niet gehoord zou hebben... Onze Hulk, den Dimitri Broes is vorig weekend op 24 september 2005 in Nederland kampioen -70kg bij de gevorderden geworden. Nen dikke proficiat van ons allemaal voor onze 'Nederlands Kampioen Grappling' en doe zo verder belgische gallier... 

donderdag, september 29, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

EVT - European Vale Tudo 

Deze week zijn zowel ik als Wim aangesproken geweest door de European Vale Tudo organisatie om te gaan vechten in een kooigevecht in Zweden. Het is een van de grootste evenementen in noord europa en is een 4 mans tornooi. Spijtig genoeg is de voorbereidingstijd enorm kort en heeft geen van ons beide een contractuele overeenkomst kunnen beklinken. Misschien later ...

woensdag, september 28, 2005 Categories: About Me
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

UGC Results 

Advanced Division:

Women Open Class:
1. Dina van den Hoven, Team Martijn DeJong/Holland
2. Kath Gifford, London Shootfighters/UK
3. Sabrina Cohen, Cardiff MMA/UK

Men -65,9 kg:
1. Mike Cüppers, Cologne Free Fighters/Germany
2. Maurice Goffart, Exit BJJ/Belgium
3. Corrado Sabatini, Storm Fight Club/Italy

Men -76,9 kg:
1. Franco De Leonardis, Team Friedrich - German Top Team/Germany
2. Alessio Di Liberti, Gladiatori Labronici/Italy
3. Wim Deputter, Exit BJJ/Belgium

Men -87,9 kg:
1. "Tito" Beltran, Crazy Valencia/Spain
2. Peter Frontera, MAG Augsburg/Germany
3. Patrick De Caro, BTT Switzerland/Switzerland

Men -98,9 kg:
1. Radoslav Turek, Cyclone Luta Livre Warsaw/Poland
2. Bartolome Aguilera, Fight Team Impact/Luxembourg
3. Marius Maissen, Fightgym Aarau/Switzerland

Men +99 kg:
1. Marko Zschörner, Bushido Free Fight Team/Germany
2. Timo Bayer, Suum Cuique Mainz/Germany
3. Gregor Szymzcyk, Walka Gniezo BJJ/Poland

Abolute Class:
1. Radoslav Turek, Cyclone Luta Livre Warsaw/Poland
2. Lukas Blazek, Bushido Free Fight Team/Germany
3. Patrick De Caro, BTT Switzerland/Switzerland

UGC Superfight:
Dean Lister, San Diego/USA wins from Andreas Schmidt - German Top Team

maandag, september 26, 2005 Categories: Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 46 of 62 << < 30 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 60 > >>