Berichten in categorie: Activiteiten

Nog 2 weken voor de winnaar 

Momenteel zijn er al enkele antwoorden binnengestroomd maar geen enkel antwoord is volledig. De meeste hebben slechts 1 vraag correct. Dus nog steeds kansen voor iedereen. Vanaf nu laat ik ook toe om je vorige antwoorden aan te vullen en bij in te sturen. De wedstrijd ...

maandag, april 25, 2005 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Druk weekend voor ons allemaal. 

Wim vocht zaterdag tegen een een zweetse worstellaar en spijtig genoeg zwete hij blijkbaar iets te veel, blijkbaar heeft wim enkele flinke meppen binnen gekregen. Maar het fijne weet ik er nog niet helemaal van want ik ben nog aan het wachten op de video. Hij verloor de partij op punten. Ik was naar duitsland een seminarie gaan doen en heb er vooral veel worstellen en vale tudo tie-ups gezien. Allemaal heel interresant, nu nog kijken wat ik er allemaal van kan gebruiken. En alle andere zijn naar parijs gaan submission wrestling doen, maar ook hier heb ik nog niet veel nieuws over. Maar van zodra ik meer weet vul ik alles wel aan. 

maandag, april 18, 2005 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Vragen-wedstrijd met een oor protectie als winnaarsprijs. 

Hey, ik heb thuis nog een paar oorschelpen liggen en ga deze weggeven aan degene met de meest correcte antwoorden op de volgende vragen. De antwoorden moeten mij zo volledig mogelijk beantwoord voor zaterdag 7 mei bereiken. Iedereen kan deelnemen, ook niet leden van de vzw. Enkel de eerst mogelijke oplossing per deelnemer zal aanvaard worden.

De vragen :

1) Welk was de eerste submissie waarmee Ken een wedstrijd won ? 
(aanvullingen kunnen zijn van welke positie, welk tornooi, ...)

2) Wat betekend de term “monkey feet“ ?
(aanvullingen kunnen voorbeelden zijn van toepassingen van monkey feet)

3) Je bent gevangen in sideposition aan je rechter zijde, welke zijn de mogelijke posities van je linker arm, in welke richting moet je druk zetten bij elk van deze posities en met welke posities maak je het meeste kans om te ontsnappen ?
(aanvullingen kunnen verhoudingen zijn tov de plaatsing van de rechterarm of de plaatsing van de aanvaller zijn armen)

4) Indien jullie dit toch allemaal perfect zouden weten dan volgende schiftingsvraag. Wat zal mijn gewicht zijn met blauwe koral kimono en bjj gordel bij afsluiting van de wedstrijd. tot 200 gram nauwkeurig. Indien er dan nog gelijke resultaten zijn dan krijgt diene met de mooiste oren de prijs :)

Success,
K

woensdag, april 13, 2005 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Dawsu Leuven Kickboxing 

Voor al diegene die thuis blijven en met hun lui gat voor den tv willen hangen... Wim vecht in Leuven, op het Dawsu Leuven gala tegen een Zweed en hij gaat die nog meer laten zweten dus allen daar heen om te supporteren. Verder zullen er ook nog boks, kickbox en thai boks partijen zijn.

zondag, april 10, 2005 Categories: About Us Activiteiten Besprekingen Competitie
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 9 of 9 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9