Berichten in categorie: About Us

IDM 2005  

Vorig weekend was het weer internationale duitse kampioenschappen voor braziliaans jiu-jitsu en grappling. Spijtig genoeg is deze wedstrijd niet enkel op meer dan 5u rijden van Belgie maar hebben ze dit jaar nog eens de prijzen verhoogd naar 55 euro om deel te nemen. Gewoon belachelijk om te gaan vechten in een ko systeem zonder herkansingen. Ze zouden beter eens sponsers beginnen te zoeken.

Ik besloot dan ook om niet deel te nemen en me naar de Fros budo dag te begeven om er een gezellige middag traditionele vechtsporten te gaan doen. Een beetje drukpunten bijwerken en voor de eerste maal eens middeleeuws zwaardvechten en worstellen te bestuderen. Tussenin nog een beetje capoeira gedaan en zondag gaan rondsnuffelen op de boekenbeurs op de expo te Brussel. Hoop dat m&m er klaar voor zijn aan de andere kant van de wereldbol.

maandag, oktober 17, 2005 Categories: About Me About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Geen training op vrijdag 

Vrijdag geeft Oliver zijn ja woord en zal er geen training zijn te Leuven. Wel is er training op zaterdag morgen en als er kanidaten zijn ook op zaterdag middag. Voor vrijdag spreken we af rond 19:45 op de parking bij me thuis. Dan kunnen we voor het dessert eten eerst nog iets gaan eten of drinken met zen allen.

woensdag, oktober 5, 2005 Categories: About Us Lessen
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Vechtsport Lifestyle 

Vrijdag was iedereen in de Sportplaza te Leuven om er weer eens in te vliegen voor een no-gi brazilian jiu-jitsu mega training. Na een stevige warm-up en enkele vragenrondjes over sitting guard, guilotine en dergelijke was het vechten geblazen. Garcia en onze PR-man waren reeds heel de training aan het rollen en we gingen er dan ook stevig achter om ze nog meer vermoeid te maken. Tegen een uur of 23 hadden we er genoeg van en vervolgde onze weg naar t stad om er smoutenbollen en appel beignets te gaan eten. Na onze buikjes gevuld te hebben met al deze vetten en suiker besloten we maar om onze danspasjes in de Rector te gaan uitproberen. Veel rook en veel lawaai, maar toch wel leuk. Nadien nog een koffietje en de Limburgse delegatie wandelde verder naar oorden met meer vrouwen. Maurice, Titi, Marjo en ik slenterde naar mijn stek terwijl Anna en Wim naar Herent vroemde. Op het appartement aangekomen konden we het niet laten om naar de Arte Suave dvd te kijken alsook naar alle fotokes van de Brazilie vakantie. (Gaby wist me donderdag een goeie copy van de foto cd te geven) Met alle gevolgen van dien al 4u door en om 6u moesten we er uit om Houdini op de trein te zetten voor zijn werk. Nog even gewacht en ook Titi gaan afzetten en dan maar vlug terug mijn bedje in voor nog eens een uurtje of twee. 9u45 ai de weker gaat al af, had ik graag blijven liggen. Maar als lesgever heb je geen keuze, eruit en trainen zal je... In de zaal aangekomen, niemand te zien. Was dat balen voor niets tot daar gegaan en al die luie zakken lagen nog in hun bed te niksen. Dan maar een beetje judo gekeken. Toen kwam Moreno binnen, zoals gewoonlijk een dikke 20 minuten te laat en kon ik toch weer aan de slag. Een klein twee uurtjes gevochten. Mercikes Wim om me toch niet voor niks uit mijn bed laten te komen (alle anderen wees gewaarschuwd de training zal zwaar zijn vandaag) Na het middag eten terug gaan slapen en in de avond een bezoekje bij vrienden gebracht. Zondag was het kuisdag om de rommel van Rio op te ruimen en vandaag zijn we doodmoe op het werk... tot straks...  

maandag, september 19, 2005 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Mega Training 

Na lang twijfelen en enkele verplaatsingen is de mega training van deze maand op vrijdag te Leuven. Er zal vooral heel veel gevochten worden zonder kimono als voorbereiding op Duitsland en Ede. Nadien kunnen we smoutebollen en pannekoeken gaan eten op de kermis en misschien gaan sjeken op de oude markt. Indien je niet thuis raakt kan je altijd bij me op het appartement komen slapen en zaterdag morgen mee in Leuven trainen, ikzelf ga in de namiddag toch naar Antwerpen.

woensdag, september 14, 2005 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Hulk in actie 

Deze zaterdag gaat onze Hulk zich voor de eerste maal in de ring begeven. Hij is er helemaal klaar voor en gaat het opnemen tegen Sebastiaan Munster. Het gala start om 18u vlak na de vechtsportbeurs in Barneveld. We vertrekken allemaal gezamelijk bij me thuis op de parking rond 15u zodat Dimi tijdig kan inwegen. Als je meer info wenst of vragen hebt, geef me dan een seintje. 

dinsdag, september 6, 2005 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

King of the beach 

Zaterdag geen training omwille van wedstrijd aan de rotonde in Wenduine.

King of the beach
BJJ enkel voor witte gordels (-67,-73,-79,-85,-91,+91) weging om 9u
Grappling voor iedereen (-70,-80,-90,+90) weging om 13u

dinsdag, juli 19, 2005 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Mega Training in Leuven 

Vrijdag is het weer mega training, deze keer in Leuven. We gaan zonder pak trainen en voornamelijk op passeren van de guard oefenen. Nadien gaan we natuurlijk nog een terrasje doen...

Een paar prentjes van de training...

donderdag, juli 14, 2005 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Mega Training 

Mega succes deze training, veel volk en geweldig goed gevochten. Christophe heeft ook zijn lang begeerde blauwe gordel gekregen, we vonden dat hij genoeg witte bandjes pijn had gedaan :) Nadien nog naar de kermis en veel fun met Bruno en Franky. Hulk heeft weer enkele momenten voor ons gevangen. Bekijk ze in de foto albums waar ook enkele fotos van onze exit-bjj team site staan.

maandag, juni 20, 2005 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Exit-BJJ Mega Training 

Op 18 juni 2005 is het weer allemaal samen trainen in Antwerpen deze keer. Start rond 16u en nadien rond 19u gaan we met zen allen naar Sinkse Foor of voor de leuvenaars de kermis in Antwerpen.

vrijdag, juni 3, 2005 Categories: About Us Activiteiten
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 14 of 16 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>