Berichten in categorie: General

De enorme foto update 

Eindelijk heb ik eens even tijd gehad om alle fotokes online te zetten van de afgelopen weken. Ook de fotokes van de stage in Gent en de beelden van het MixFight event in Dessel staan online.

Verder ook nog enkele fotokes van mijn nieuw katje chicletsch en van onze rondreis in europa.

Dinsdag 28 nov en woensdag 29 nov zal Felipe echt voor de laatste maal dit jaar les komen geven te Antwerpen en Leuven... Hier nog enkele fotokes van de afgelopen trainingen...

vrijdag, november 3, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Vakantie 

Wat hebben we toch o zo veel tijd als het vakantie is... not !

Enkele besprekingen die zeker nog volgen in de loop van deze week :

Ale nog even geduld dus... 

vrijdag, oktober 6, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Artikel Archief 

vrijdag, augustus 18, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Nieuw jasje en logo 

Na veel gevloek en getier heb ik toch eindelijk de layout een beetje meer persoonlijk gemaakt. Ook kan je na het laatste bericht van deze pagina naar de vorige gaan door een simpel clickje. Bye bye standaard blog layout, welkom mooie graphics van Wesley. Merci, your the best.

dinsdag, juli 11, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Houdini Special 

Heb er maar dadelijk werk van gemaakt en het is nu mogelijk om comments te posten. Nu nog aan die fotokes verder doen :-(

vrijdag, mei 12, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Spam, Spoof en Trackbacks 

De laatste tijd krijg ik veel spam, niet enkel van spammers maar ok van mezelf omdat mijn domein gespoofd word. Niets dat ik er kan aan doen, enkel hopen dat er eindelijk een wereldstandaard voor rmx en/of spf komt. En alsof dit nog niet genoeg was, hebben ze nu ook mijn trackbacks beginnen bezoedelen. Dus deze, zoals de comments, ook verwijderd :( Commentaar kan je nog steeds via mail insturen en indien een mailtje van jezelf onbeantwoord blijft... stuur het nog eens... het kwam misschien in de spam-filter terecht. 

dinsdag, mei 9, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Vlug rijk worden 

Nu ik genoeg hits op mijn blog krijg, om me aan te sleuten bij de vlug rijk programmas van Google en Paypal, kan ik van die vervelende bannertjes toevoegen. Ergens in het midden van de webpagina vind je ze. Als je op het werk zit en niet weet wat doen, mag je er altijd enkele aanklikken om mij nog veel rijker te maken. Als je echt te veel geld heb mag je ook rechtstreeks via de paypal link geld overschrijven. Of kan je het ook storten op onze clubrekening die je hier vind. En als al deze bijdragen genoeg zijn om op het einde van het jaar een colatje te trakteren, dan ga ik in mijn blootje aan het meer zwemmen :)

maandag, mei 8, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Exit t-shirts komen er aan 

En jawel, na maandenlange discussies over of we nu roze of paars gingen gebruiken, zijn ze eindelijk onderweg. De Exit t-shirts. Plaats je bestellingen maar als comments op de site.

vrijdag, februari 17, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Club Informatie 

Beste vechtsport lesgevers,

Dagelijks krijg ik mailtjes binnen over waar mensen een school voor een bepaalde vechtsport in belgie kunnen vinden. Voornamelijk voor braziliaans jiu-jitsu, thais boksen en mix-fight, maar ook voor boksen, breakdansen (ja je las het correct), capoeira, kyusho, judo, karate,  en ga zo maar door... Soms kan ik hun verder helpen, maar zeker niet altijd. Daarom dat ik momenteel aan een project bezig ben om alle informatie omtrent belgische vechtsportclubs te verzamelen en te categorizeren. Info van clubs in andere landen is ook welkom, maar hebben momenteel een lagere prioriteit. Daarom deze oproep, indien je intresse hebt om opgenomen te worden in deze lijst stuur dan volgende gegevens door : 

Vechtsporttak
Naam School
Adres School
Trainingsdagen en uren
Naam lesgever
Contact gegevens (zoals tel, website, ...)
Eventueel kostprijs/manier van toetreding voor leden

Indien er meerdere vechtsporten gegeven worden, al deze gegevens per stijl met de juiste uren en dagen.

Voila, Hopelijk kan ik zo iedereen weldra weer beter verder helpen.

woensdag, januari 4, 2006 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Voorbereiding Brazilie 

Hey, momenteel heb ik weinig tijd om te posten vermits ik nog mega veel werk heb om mijn vertrek naar brazilie binnen 2 weken voor te bereiden. Eenmaal in Brazilie zal je hier wel regelmatig enkele posts zien met de hoe en wat in Rio. De trainingen in Leuven blijven heel augustus gewoon doorlopen.

dinsdag, juli 12, 2005 Categories: General
Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 2 of 3 << < 1 2 3 > >>