Vechtsport - BJJ - MMA - Ken's Place - Leuven - Belgie

 

Berichten in categorie: About Us

Oudejaars avond 2006 -> 2007 

dinsdag, november 14, 2006 Categories: About Us Activiteiten

We hebben zin om met oudejaars avond een beetje te gaan wokken en nadien Leuven onveilig te maken. Indien je zin hebt om ons te volgen... Laat dan iets weten of beter nog laat mij er eens tijdens de lessen aan denken, zodat ik bij iedereen eens navraag kan doen. 

Vermits jullie tijdens lessen steeds vergeten me er te doen aan denken, hier een update : er is een suggestie om naar http://www.cafelatino.be/ te gaan in Hasselt. Schijnt heel gezellig te zijn.

Dus stel ik voor dat jullie een mailtje sturen met je voorkeur en dan kunnen we reserveren.

K

Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Sanshou Stage Chinees Kickboksen 

donderdag, november 9, 2006 Categories: About Us Activiteiten

Na al die polsklem technieken van gisteren, is het moeilijk om zonder fouten op mijn toetsenbord te typen. Vergeef mijn fouten van nu en alle andere posts :) Ik kreeg zo net een mailtje binnen over een Sanshou Stage te Turnhout, gratis voor iedereen die onder de BKBMO is ingeschreven. Nu ken ik zelf niet echt veel van Sanshou, maar het is een chinese variant van het kickboksen. Het grote verschil echter is dat worpen toegelaten zijn, zoals in het Sanda. (weet er iemand eigenlijk het verschil tussen beide ?) Het lijkt me dan ook leuk om te zien of ze technieken hebben, die we kunnen gebruiken om de afstand tussen rechtstaand en de grond te verkleinen. Ik ga zelf zoiezo naar de stage en vertrek onmiddelijk na de training van zaterdag (rond 12:30). De lunch zal in de auto opgegeten worden... Als je zin hebt om mee te gaan, geef dan een seintje en vergeet vooral je voedsel niet... Terug tegen 18u30 ofzo. 

Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Laatste les met Felipe 

woensdag, november 1, 2006 Categories: About Us Lessen

Op 1 november gaat de laatste les met Felipe door te Antwerpen om 18u.

Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Oliver blauwe gordel 

dinsdag, oktober 31, 2006 Categories: About Us Graduaties

En jawel, het moest er van komen... Oliver kreeg gisteren zijn welverdiende blauwe gordel. Ik ben Oliver niet alleen dankbaar voor alle uren die hij besteed aan het ontleden van mijn jiu-jitsu game (en er mij de bijhorende vragen weet over te stellen), maar ook voor de tijd die hij vrijmaakt om naar Leuven te komen trainen. Hetgeen ook geld voor alle anderen die enige auto en/of trein rit nodig hebben om naar de club te komen. Ooit als ik meer tijd heb, kom ik wel naar jullie toe.

Hoewel de laatste tijd Oliver zijn half-guard zeer goed is, kan je hem best uithoren over zijn meest sterke posities : guard passeren en sidecontrol. De nieuwe blauwe gordel is er klaar voor, allemaal er achter aan...

Hier enkele fotokes van de uitreiking, training en cocktails in Leuven... en deze foto om de duitsers tevreden te stellen...

Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Woensdag 1 november geen les in Leuven 

maandag, oktober 30, 2006 Categories: About Us Lessen

Vermits de Sportoase met deze feestdag gesloten is, zal de training van woensdag in Antwerpen doorgaan. De uren volgen nog. Verder zal Felipe deze avond om 18u in Leuven les geven en morgen om 18u in Antwerpen.

Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Felipe geeft dit weekend les 

vrijdag, oktober 20, 2006 Categories: About Us Lessen

Deze avond, morgen en zondag zal Felipe zowel de lessen in Leuven als deze in Antwerpen verzorgen. Allen daarheen...

Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Erik Paulson in Kenpokan 

maandag, oktober 16, 2006 Categories: About Us Activiteiten

Heel veel exiters bezig en dus waren het Gabi en ik, die zich op weg voor Duitsland zette. Heel vroeg vertrokken op zaterdag morgen en gelukkig was de locatie beter als de jaren voordien. Een veel grotere zaal zodat iedereen ruimte had om te trainen. Heel veel lesgevers van over heel Europa waren aanwezig en dat was aan de manier van lesgeven van Erik te zien. Toen ik jaren terug voor het eerst met Paulson trainde was het voornamelijk een hele encyclopedie van technieken dat hij op je los liet. Heel veel beenklemmen, worstelbewegingen, mount en guard drills, bokscombinaties en ga zo maar door... Nu lag de nadruk vooral op trainingsmethodes. Hoe aerobe en anaerobe trainingmethodes elkaar kunnen afwisselen om zo een betere allround geconditioneerde freefighter te krijgen. Ook werd er veel aandacht geschonken aan gameplan en strategie. Wie Erik als coach aan het werk wil zien, kan volgend weekend even naar Japan vliegen, waar hij Josh Barnett zal opvolgen in een match tegen Pawel Nastula.

Foto update van het seminarie...

Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Felipe Costa in aantocht 

donderdag, oktober 5, 2006 Categories: About Us Activiteiten

Vanaf vrijdag zal Felipe weer in onze school aanwezig zijn. De eerste training zal niet doorgaan in de Sportoase, maar op een stage in Wondelgem. Vertrek zo rond 18u. Zaterdag morgen geeft hij les in Leuven en zaterdag middag in Antwerpen. Nadien vertrekken we naar het mixfight gala te Dessel. Hier alvast een kleine planning voor de eerste week. Felipe zal dan een week naar Spanje gaan, waarna hij een verlengd weekend terug bij ons is en vanaf 29 oktober terug een hele week training geeft.

vr 06 Ana om 7:35 Felipe om 9:30
vr 06 vertrek te leuven naar stage wondelgem 18u15
za 07 10u training leuven
za 07 16u training antwerpen
za 07 18u vertrek naar gala in dessel (Jilly, Majanka Wim)
zo 08 16u training antwerpen
ma 09 18u training leuven
di 10 18u training antwerpen
wo 11 20u training leuven
do 12 18u training antwerpen

Lees meer over Felipe...

Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Seminarie Erik Paulson 

dinsdag, oktober 3, 2006 Categories: About Us Activiteiten

Het weekend van 14 en 15 oktober, ga ik waarschijnlijk naar een stage in Duitsland met Erik Paulson. Vertrek is ergens vroeg op zaterdag morgen en terug laat op zondag avond. Geef een seintje als je interesse hebt om mee te gaan.

Lees meer over Erik...

Delen met behulp van populaire bookmarking diensten

Roberto 'Roleta' Magalhães 

maandag, september 18, 2006 Categories: About Us Activiteiten

Voila, het weekend zit er weer op. De open deur dag in de Sportoase was minder druk als ik verwacht had. Op zaterdag hadden we een beetje een ongelukkige plaats en daarbij kwam dan nog eens dat mijn dvdke het na 6 min voor bekeken hield.

Maar het stoorde ons niet, in de morgen was er een verrassing voor de mega-training. Roleta, meervoudig wereldkampioen bij de zwaargewichten, kwam ons even vergezellen om de training eens een andere look en feel te geven. De bende van antwerpen had onderweg wat vertraging opgelopen, maar waren talrijk aanwezig, wat niet van de leuvenaars kon gezegd worden. Het lijkt zo dat op de mega-trainingen in antwerpen er meer leuvenaars zijn en omgekeerd. Eender hoe, alle thuisblijvers hadden ongelijk.

We deden north & south positie en dan nog enkele meer fancy dingen met ghostarms en lasso-control. Daarna rollen en dat was afzien, heb zelden zo vast gezeten in mount. Wel leuk, want we waren juist de hele week met mount escapes bezig geweest. Verder hebben we de rest van het weekend zo af en toe een beetje getrained als vorm van demonstratie en dat was het dan...

Delen met behulp van populaire bookmarking diensten
Pagina 9 of 16 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
https://ken.be/Blog/ViewCategory.aspx?cat=762&pageid=1&mid=2&pagenumber=9